Summer Ink Fest 2013

maandag 3 juni 2013


Voor wie van tattoos houdt weet zeker over wat ik het heb. Summer Ink Fest is sinds vorig jaar een tattooconventie die plaatsvind in Genk. Dit jaar kon je voor Summer Ink terecht in de Limburghal (al vond ik de C-Mine vorig jaar wel een veel leukere lokatie) en zaterdag ging ik zelf een kijkje nemen.
Klik verder voor een verslag en heel wat foto's.


Wie nog nooit op zo een conventie geweest is: hier vind je dus artiesten van over de hele wereld en van bij ons wiens werk je in levende lijve kan zien, want ja er wordt de hele dag door getattoeëerd! Vaak moet je al een afspraak hebben gemaakt op voorhand, maar er was hier en daar ook wel een plaatsje vrij. Elke artiest heeft zijn portfolio mee, waar ik al graag eens door blader. Het is erg verslavend, maar toch probeer ik me wat in te houden, omdat ik het graag wat beperkt hou. Al heb ik nog wel een paar ideeën op mijn verlanglijstje staan!

Programma van het weekend:

zaterdag 1 juni

11:00
11:30
12:30
14:00
15:30
16:15
18:00

19:00
19:45
20:30
21:00
22:00
Opening conventie
Inschrijving voor Free Tattoo Contest begint
Body Piercing / Korset Piercing show
Live on Stage Cinus & Lano / Loscobeats
Lowrider jump show & Stunt Bike Show
Sailor Jerry armworsteling contest & kunst veiling
Tattoo Lotterij
Live band: The Ulers
Live on Stage Prowler
Erotische paaldans shows
Tattoo Contest - Best kleur - Best zwart & wit
Smashing Erotische vuur Show
Sluiting conventie

zondag 2 juni

11:00
11:30
12:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
18:45

19:30
20:00
Opening conventie
Inschrijving voor Free Tattoo Contest begint
Body Piercing / Korset Piercing show
Live on Stage Cinus & Lano / Loscobeats
Lowrider jump show & Stunt Bike Show
Sailor Jerry armworsteling contest & kunst veiling
Tattoo Lotterij
Erotische paaldans shows
Tattoo Contest - Best American Oldschool - Best rugstuk - Best van weekend
Smashing Erotische vuur Show
Sluiting conventie
Net als vorig jaar was Femke Fatale ook dit jaar de host van Summer Ink. Ik ken Femke zelf al heel lang, zelf nog zonder tattoos, maar ondertussen zou ik me ze nietmeer zonder kunnen voorstellen! Ze is tattoomodel, host op vele tattooconventies en ze heeft net haar eigen kledinglijn uitgebracht (samen met Majo Rey) die ook op Summer Ink aanwezig was. Super hoe ze het allemaal doet!

Erik 'El Santo' aan het werk! Hij is de artiest achter enkele van mijn tattoos (ik zal binnenkort een tattoo blogpost doen als jullie dat leuk vinden).


Prowler Party Squad. Toffe show!
Respect voor de vuurspuwende meisjes! Zag er supercool uit.

En ja, ik vind dat tattoos ook met beauty te maken hebben. Het is zowiezo een soort kunst op je lichaam. Al hebben veel mensen er nog steeds zoveel vooroordelen over jammer genoeg.

Wat vinden jullie van tattoos en hebben of willen jullie er zelf?


4 opmerkingen

 1. wat speciaal! ik wil er heel graag eentje maar ik vrees er wat voor in verband met mijn toekomstige job als leerkracht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer cool! Ik heb zelf geen tattoos, en alleen maar een paar piercing in mijn oren, maar ik vind de heel scene wel heel cool :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tattoos are the best! :) Dus yes please voor de tattoo blogpost! :) Ik heb er zelf nu 2, een ster op mijn onderrug en mijn dochtertje Sterre haar naam op mijn linkerpols. Mijn vriend heeft er ondertussen een stuk of 6, maar we willen allebei graag nog wel wat meer :) Ik zou graag nog een grote op mijn rug willen, beginnend van in mijn nek(die mag zo net boven een tshirt komen uitpiepen om de nieuwsgierigheid van mensen te winnen he :) ) Heb wel al wat ideetjes, maar ik zou het eens tegoei moeten uitdenken. Spijtig dat ik zelf niet zo goed kan tekenen, anders kon ik het zelf uittekenen want het is vaak moeilijk om goed uitgelegd te krijgen wat ik graag wil. Ik ben trouwens hevige fan van jouw vlindertattoo!! Supermooi!
  Het is echt jammer dat er nog zo vaak wordt neergekeken op mensen met tattoos/piercings terwijl het iets is dat in feite al bijna zo oud is als de mensheid zelf.
  Ik kijk alvast uit naar de tattoo blogpost ;-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.