Wat is jou favoriet beautyproduct?

maandag 24 juni 2013


Als ik erbij stil sta gebruik ik toch veel meer beautyproducten dan ik denk. Je gezicht reinigen, hydrateren, scrubben, extra voeden... het hoort er allemaal bij. Ik kan me ook niet meer voorstellen wat ik zonder dit alles zou doen. Extra tijd 's morgens en 's avonds zou ik er wel bij winnen. Maar ik vind dit juist één van de leukste dingen om mee bezig te zijn. 
Daarom deze vraag: Wat is jou favoriet beautyproduct?


Ik vind deze heel moeilijk, zeker als ik maar één keuze heb dus vind ik dat je er twee mag kiezen! En ik heb het dan nog niet over Make-Up en lichaamsverzorging, enkel voor je gezicht.
Als ik er twee moet kiezen zou ik als eerste niet zonder een hydraterende crème kunnen. Deze verzorging heeft mijn huid toch elke dag nodig. Je huid voelt niet meer trekkerig aan, is gevoed, voelt ook vaak zachter aan en is beschermd.
Als tweede zou ik dan niet zonder een reinigingsmelk/mousse kunnen. Na een hele dag met Make-Up ben ik ook weer blij als het er vanaf mag. Het is een zalig gevoel als je huid weer helemaal zuiver is. Ik sla dit dan ook nooit over of ik zou doodziek moeten zijn. 

Laat me zeker weten waar jij niet zonder kan!

8 opmerkingen

 1. I cannot live without my eye cream Body Shop Vitamin E and My Dermological Calming serum

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn lievelingsproduct is een serum voor het gezicht, momenteel gebruik ik ééntje van Rituals.. maar ik ben een grote fan van het serum van Estée Lauder.. ook een haarolie zou ik niet kunnen missen!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel die mousse van Nivea heb ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou niet zonder foundation kunnen, of mijn nachtverzorging, ah wat moeilijk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great produts! So amazing:)

  bloglovin.com/blog/3880191

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel moeilijk aar 1 producten. Alles hoor zo een beetje bij elkaar. Wat ik altijd gebruik is me facewash maar daarna moet je wel hydrateren dus heb ik er 2

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei...Wat een lastige vraag! Ik kies voor de dagcrème van Weleda. Die maakt mijn huid zachter en stralender :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sowieso een frisse facewash en een créme!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.