Reality series

dinsdag 25 juni 2013


Stel je voor het is koud en regenachtig, je zit lekker binnen onder je dekentje met je laptop op de schoot klaar om series te kijken! Dit zal je mij in de winter heel vaak zien doen, maar in de zomer heb je natuurlijk ook zo van die dagen dat je beter binnen blijft. De meeste series die ik volg hebben hun seizoensfinale alweer bereikt, behalve Pretty Little Liars is er weer, yay!
Maar naast series kijk ik eigenlijk ook heel erg vaak naar reality series. Ik heb een hele lijst ondertussen die ik allemaal gezien heb. 

Waarom reality series? 
Het leukste aan reality series en waarschijnlijk ook hetgene waardoor ze zo populair zijn is de drama die zich erin voordoet! People just love the drama. En ja ik geef het toe ik ben er dus ook eentje van haha. Het is voor mij ook gewone ontspanning, verstand op nul (en ja dat lukt hier perfect mee!) + ik vind het interessant om te zien waar mensen allemaal mee bezig zijn.
Hoe echt zijn reality series?
Bij heel veel series wordt er vaak voor een script gezorgd of soms wel scènes uitgelokt. Het is ook onmogelijk dat er bij een persoon of in een familie elke dag zoveel te doen is. Stoor ik mij hieraan? Nee, helemaal niet, zolang het boeiend blijft maakt het me niet uit. Het meeste ervan is wel waar natuurlijk.

Hier mijn lijstje:


Keeping Up With The Kardashians is mijn favoriet! Ze zijn ondertussen aan hun achtste seizoen begonnen. Niet te vergeten: Kourtney & Khloe Take Miami, Kourtney & Kim Take New York, Khloe & Lamar, Kourtney & Kim take Miami. Jep, heb ze allemaal gezien.


Waar het allemaal mee begon was bij The Hills. Ik vond dit zo een leuke serie met oa Lauren Conrad die jullie zeker wel zullen kennen! Jammer dat ze haar eigen show niet kreeg. 


Laguna Beach was de voorganger van The Hills, ik heb deze ook gezien al vind ik hem iets teveel teenage high school drama!


Audrina van The Hills kreeg wel haar eigen reality show onder haar eigen naam.


The Simple Life met Paris Hilton en Nicole Richie. Vaak met hilarische momenten!


Ok, waarschijnlijk de meest foute, Jersey Shore! In het begin dacht ik dat ik hier nooit naar zou kijken, maar na één aflevering wil je natuurlijk een tweede,...


Dirty Soap, een realityshow over soapacteurs. Als je naar Days Of Our Lives of The Bold And The Beautiful kijkt ken je er hier waarschijnlijk enkele van.


Ook Paris Hilton kreeg haar eigen show.


The Real Housewives Of Beverly Hills. Verwacht je op een overdosis botox en plastische chirurgie bij deze vrouwen, maar na een tijd went dat wel haha.


Lisa Vanderpump van The Real Housewives gaf haar personeel hun eigen reality show en voor drama zorgen konden ze zeker!


Onze belgische Astrid mag ik niet vergeten. 


Mrs. Eastwood & Company. De vrouw van Clint Eastwood (die er zelf bijna niet in voorkomt) staat niet enkel in voor haar huishouden, maar is ook de manager van de band Overtone. 


Married To Jonas. Ik ben totaal geen fan van The Jonas Brothers, maar ik vond deze wel leuk om te zien. 


En de laatste serie die ik pas gezien heb is die van Kesha. Het is eerder een documentaire over de weg die ze heeft afgelegd in haar carrière. Haar broer filmde hier het meeste van in twee jaar tijd.

Het kan zijn dat ik er nog vergeten ben hoor, maar een kleine verslaving kan je het wel noemen. 
Kijken jullie naar reality series? Als je er nog een leuke weet mag je die mij altijd vertellen! 

11 opmerkingen

 1. Ik volg Astrid.. en ja.. ik kom daar openlijk voor uit ;) she's amazing ;p
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. The Kardashians vind ik ook wel leuk om te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben dol op series maar hou niet zo van reality series, kijk het ook niet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Astrid in Wonderland, The Kardashians en The Simple Life heb ik allemaal gevolgd. Aan de ene kant vraag ik me dan constant af ''waarom toch, Melissa??'' maar het is gewoon zo leuk :-) Van Kesha's reality show heb ik nu ook een paar afleveringen gezien op MTV France.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was echt verslaafd aan the hills en keeping up with the kardashians vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik kijk enkel naar jersey shore, geordie shore en astrid in wonderland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een opluchting, ik ben niet alleen! :p Ik kijk ook heel graag naar alle Kardashians-programma's en 'ons Astrid' he :) Mrs Eastwood heb ik ook gekeken, die vrouw is echt grappig :p Ook Married to Jonas kijk ik graag al ben ik ook absoluut geen fan van The Jonas Brothers, maar het is gewoon boeiend om te zien wat die zo allemaal in hun dagelijks leven doen en welke kansen ze krijgen en waar ze overal naartoe gaan. Lang leve reality-shows :) Aftellen naar het nieuwe seizoen van The Kardashians nu! Thank god for E! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch nog iemand die even verslaafd is als mij ;) Ik ben blij dat ik belgacom tv heb en E! kan ontvangen haha(telenet heeft dit niet ;)) Het meeste kijk ik wel online, want ik kan moeilijk wachten op een nieuw seizoen of een nieuwe aflevering :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb telenet en godzijdank wel E! :) en FoodNetwork, nog zo'n verslaving :)

   Verwijderen
  2. Oh, ik heb E! niet gevonden als ik bij mama was en zij heeft telenet. Zal nog eens tegoei moeten kijken ;)

   Verwijderen
  3. Bij ons is dat op kanaal 555... Maar nu weet ik niet of dat een extra pakketje was wat wij erbij hebben genomen of dat het er standaard al bij zat... Wij zijn indertijd begonnen met Indi! Dan is dat Telenet geworden en ik weet dat we toen heel in het begin een kids & lifestyle pakket ofzoiets er bij hadden genomen, dus kan het wel zijn dat dat daarbij hoort. Maar ze hebben het alleszins wel :-)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.