Make-Up opbergen

donderdag 13 juni 2013


Ik ben op zoek naar een nieuwe ladekast om mijn make-up overzichtelijk te kunnen opbergen. Liefst eentje die in mijn badkamer past. Het meeste van mijn make-up staat nu in mijn slaapkamer, maar het zou toch handiger zijn om het wat dichter bij te hebben terwijl ik me opmaak. Zo kan ik ook sneller naar andere dingen grijpen. Ikea is natuurlijk de winkel voor leuke en betaalbare kasten. Ik heb er een aantal gevonden die me zeker aanstaan. 
Ok, het moet dus een witte kast zijn aangezien de meesten meubels in mijn badkamer wit zijn en wit heeft ook mijn voorkeur.
Jammer genoeg moet ik naar de hoogte kijken, want ik woon in een dapappartement waardoor er niet zo een grote kast tussengeraakt. Deze Malm kast gaat net te groot zijn! Jammer, want hij lijkt me gemakkelijk.


Net als de Malm gaat deze Brusali ladekast net 10cm te hoog zijn. In principe kan ik hem daar wel plaatsen, maar ik zou er ook nog wel iets op willen zetten. Ik twijfel wel, want ik vind deze heel erg mooi!


Als laatste één van de populairste make-up opbergkasten bij beautylovers, deze Alex ladekast. Ik kom deze echt heel vaak tegen online en hij lijkt me ook erg handig, omdat hij zoveel lades heeft en aangezien de lades niet zo hoog zijn verlies je niet veel plaats. Hij is ook nie erg hoog dus zou hij zeker wel in mijn badkamer passen!

Welke heeft jullie voorkeur? En hebben jullie ook een speciale kast voor je make-up stash? Binnenkort komen jullie zeker te weten welke het geworden is!

7 opmerkingen

 1. Ik heb een ladekast van de Ikea ook, volgensmij de hemnes! Echt een ideaal ding <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb van die kleine ladekastjes van Muji van doorzichtig plastiek, heel handig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n kast ga ik me ook aanschaffen zodra ik verhuis naar mijn nieuwe appartement.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dan is dit zeker iets voor jou: http://www.ikea.com/be/nl/catalog/products/10192824/
  Heb ik zopas aangeschaft, is niet te hoog en best praktisch! Hij staat aan 55 euro geprijsd, maar bij Ikea Heerlen heb ik er maar 45 euro voor betaald, want daar stond ie in promotie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat is de kleinere versie van de laatste zo te zien :) maar hij lijkt me net iets te klein. Ik moet ook veel kwijt kunnen he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een alex kast en ben er echt dol op! ze zijn enorm fijn in gebruik

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.