Nail Polish Remover - Kruidvat

maandag 17 juni 2013Wauw, hoe handig is dit, was mijn eerste reactie nadat ik de nagellak remover van Kruidvat probeerde. Ik weet dat er al verschillende varianten bestaan van deze soort spons removers, maar ik had er nog geen enkele gekocht, omdat ik ze vrij kostelijk vond. Die van Kruidvat is dan weer budgetproof. 
Laat ik jullie vertellen hoe super ik dit vind.
De nagellak remover bestaat uit een soort doordrenkt sponsje met een gat in. Zo simpel is het. Er bestaan zelf tutorials online om het zelf te maken.


Tijd om dit kleurtje eraf te halen!


Eenmaal ronddraaien is genoeg!


En in één, twee, drie is je nagel weer nagellak vrij! 
De remover bevat geen aceton en ruikt zelf aangenaam. Kruidvat zegt zelf dat hij aangenaam fruitig ruikt, maar ja het blijft een nagellak remover dus je moet ook niet teveel verwachten haha.  Hij bevat ook arganolie en glycerine om je nagels te verzorgen. 

Ik ben heel enthousiast over deze spons remover die je kan kopen voor 4,99€. De goedkoopste die ik tot nu toe ben tegengekomen. Het werkt echt enorm snel en ik wou dat ik dit al veel eerder had geprobeerd.

Wat vinden jullie van deze nagellak removers?

5 opmerkingen

 1. Ik vind ze super! Ik heb al een hele tijd die van Bourjois(want die ruikt wel lekker), maar hij is inderdaad wel wat prijzig. Je komt er wel redelijk lang mee toe! Handig om mee te nemen ook, je weet maar nooit dat je ergens een nagel verprutst of je wilt gewoon graag even van je nagellak af. I'm a fan! Ik twijfelde eerlijk gezegd nog over een goedkopere versie, maar je hebt me overtuigd, als mijn potje aan vervanging toe is, ga ik deze eens proberen!:) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb die van Bourjois al verschillende keren in mijn handen gehad, maar toch niet meegenomen. Ik kan ze niet vergelijken, maar deze doet het zeer goed!

   Verwijderen
 2. oh die is zelfs nog goedkoper dan die van de hema! Ik heb ook de Bourjois versie en ik denk dat ik deze wel eens ga proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, hij werkt goed blijkbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er eentje van Hema, moet nog getest worden ;-) Lijkt me zo handig, met name op vakantie! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.