Hema - Brush Cleaner

maandag 10 februari 2014


Zoals jullie al in mijn mini shoplog van Hema konden zien, had ik deze Brush Cleaner meegenomen waar ik veel verwachtingen van had. Ik wou graag het enthousiasme wat Nikkie Tutorials had ook ervaren en met jullie delen. 

Ik kan deze kwastenreiniger enkel vergelijken met die van MAC, want dat is de enige die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik was hier zeker niet ontevreden over, maar als je een felle of donkere oogschaduw gebruikt op een kwast met lichte haren dan kreeg ik die kleur er nooit helemaal uit (of ik moest ze met babyshampoo wassen en dan soms nog). Lichtelijk geïrriteerd durf ik dus soms geen al te felle of donkere kleuren te gebruiken bij deze kwasten.


Ook al bevat de Brush Cleaner alcohol toch ruikt hij erg lekker door het parfum wat ze hebben toegevoegd. Dit mag ik toch al als pluspunt rekenen, toch? En dat hij er roze uitziet en in een mooi flesje zit vind ik zeker ook niet verkeerd. 
Ik vind het wel niet zo handig om hem te gebruiken doordat hij een grote opening heeft. Oplossing hiervoor is een sprayflacon kopen en deze dan te vullen met de Brush Cleaner. Doe ik zelf al jaren en is veel handiger + je verspilt niet per ongeluk teveel product ineens.
Om te reinigen neem ik altijd een vel keukenrol, omdat dit wat steviger is en niet pluist. 
En zoals je op de foto ziet, ze waren wel toe aan een reinigingsbeurt!


En zo zien ze er al een stuk beter uit! De kleuren zijn er niet helemaal uit, maar geloof me dit is al een heel verschil. Loving de Hema Brush Cleaner! Hij doet het erg goed en met mijn ervaring zelf een tikkeltje beter als MAC. Hij krijgt de kleur er net wat beter uit. Prijs voor deze fijne reiniger: 5,50€

8 opmerkingen

 1. Klinkt goed, deze ga ik ook eens proberen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik er zelf één van de Kruidvat maar stiekem verlang ik ontzettend naar die van de HEMA.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit een brush cleanser gekocht, maar gebruik gewoon Zwitsal!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt een fijn product! Ik ga deze ook aanschaffen denk ik.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.