Picture My Life - Mei + Juni 2019

vrijdag 5 juli 2019


Ik steek de schuld op de hittegolf dat ik mijn blog een beetje verwaarloosd heb. Zeg nu zelf dat het net iets leuker is om buiten op het terras te zitten dan achter de laptop te tokkelen bij zo'n mooi weer. Jullie hebben mijn maandelijks fotoverslag dus nog te goed, zelfs van twee maanden, whoops. Extra scrol plezier verzekert dus ik ga er gewoon direct aan beginnen sè! 



Het verlengde weekend begin mei werd meteen goed ingezet met een wandeling in Het Vinne in Zoutleeuw. Samen met Gwen, Jeroen en hun lieve hond genoten we van de mooie natuur en hielden een korte stop om te picknicken. 


We stopten onderweg naar huis bij een groenten en fruitboer waar ik deze heerlijke aardbeiden kocht. Smaakt zelfs nog beter na een wandeling! 


Met heel die heisa rond het laatste seizoen van GOT wou ik de serie toch een tweede kans geven, want eigenlijk wist ik altijd wel dat deze serie iets voor mij zou zijn. Ik vond het jaren geleden iets te eng en was toen gestopt. Nu, er waren nog wel vaak momenten dat ik gewoon wegkeek, maar ik was er toch vrij snel helemaal aan verslaafd. Ondertussen heb ik alle seizoenen uitgekeken. Het einde mocht van mij ook wel anders verlopen, maar cava. Ik vond vooral de derde aflevering van het laatste  seizoen een beetje sterven haha. Nu ben ik serieus aan het afkicken, de meeste series zeggen me nu weinig ook al is het nieuwe seizoen van The Handmaid's Tale en Stranger Things uit. Ik hou het voorlopig op iets luchtigs! 


Ondertussen is mijn uitgroei weer goed van de partij, amai. In de zomer groeien mijn haren en nagels 7x zo snel. Zeker niet iets om over te klagen hoor. 


In Hasselt werd voor het eerst het Vegan festival georganiseerd. Zeer jammer van het weer, want door de regen werd het festival naar binnen verplaatst. Iets minder sfeer, maar best wel leuk om eens te doen. Ik verwachtte misschien net iets meer standjes al kan ik het eten zeker goedkeuren. Ik peuzelde ook nog een vegan brownie op met een heerlijke soya cappuccino. 


Beauty flatlay van de maand ;) De Stila Glitter & Glow Liquid Eyeshadow vind ik trouwens supermooi! Je zal hem nog wel tegenkomen in een look. 


Op Moederdag geef ik mijn mama vaak een mooi boeket, ze is zot van bloemen dus ik weet dat ik hier altijd mee scoor. 


Altijd zo speciaal wanneer een vriendin van u een kindje krijgt. Ik ging het zoontje van Shanna en Davy zo snel ik kon bezoeken. Wat een lief snoetje is kleine Shane toch. 


Samen met Steffi reed ik richting Antwerpen voor het Calendulaland event van Kiehl's. Zoals ik gewend ben van Sarah was het event weer tot de puntjes in orde. We werden vriendelijk onthaald door Mr. Bones en live bohemian muziek. 


De nieuwe Calendula Serum-Infused Water Cream werd voorgesteld, een mooie toevoeging voor de Calendula lijn. Een lijn die zeer zacht is voor de huid, de toner gebruik ik al een hele tijd met heel veel liefde. 


Cocktailke slurpen met bestie Steffi.



Trotse metie hierzo! Mijn lieve Alyssa deed haar eerste communie met heel wat gebleit in de kerk en een ongelooflijk leuk feestje. 


Ik ben zeker geen pro hierin, maar ik was best tevreden met het resultaat. 


De soep was ik vergeten op foto te zetten, maar het menu was meer dan geslaagd en dan vooral het dessert. Zó lekker! Je kon me bijna buiten rollen ;)


Wat heeft ze genoten van haar feest! 


300 foto's later, want amai het heeft even geduurd vooraleer er een deftige foto was.  


Wat heb ik nog meer nodig op een zondag dan een kleine pampersessie, Tom Odell en food




Op de bucketlist stond een bezoekje aan de Alpacaboerderij in Kaulille waar ik samen met Steffi en Alexia een zaterdagnamiddag naar toe trok. Alpaca's zijn gewoon zooo schattig. Nu, als ze geschoren zijn wel ietsje minder dus ik wil in de herfst nog wel eens teruggaan. Het zijn zeer kindvriendelijke dieren, houden van lekkers en voelen zó zacht aan! 


26 mei waren het de Europese verkiezingen. Ik ben niet echt veel met politiek bezig, want ik zou er mij teveel in opjagen. Ik doe meestal de stemtest en volg mijn gevoel. 


Instagram foto's maken voor de L'Oréal Paris Rouge Signature Liquid Lipsticks. 


Bo kwam ook even kijken, maar zag dat poseren niet echt zitten. 

Omdat ik het toch een beetje miste ben ik terug begonnen met start to run. Nu, ondertussen ligt het wel even stil door het warme weer maar hopelijk kan ik het dit weekend opnieuw oppakken. Ik heb geen doel om zoveel km's te lopen, of om af te vallen (al mag dat laatste wel) vooral mentaal doet het mij deugd. Ik woon heel dichtbij de platwijers waar het prachtig is en waar ik misschien meer wandel dan loop, maar hey we zijn sportief. 


Ik kan me niet herinneren wanneer ik nog een frozen yoghurt at, maar ik zou dat eigenlijk vaker moeten doen, want mmmmm. 


Mijn 'pas-uit-bed' look wanneer ik goed heb geslapen. Ook: ik draag normaal nooit een slaapkleed, maar ik vond deze van Friends best wel leuk en moet zeggen dat hij ook lekker comfy zit. 


Hoe vaak ik al heb gedacht om eens bij Marloos te ontbijten of lunchen, ik denk dat we ondertussen een dik jaar verder zaten haha. Uiteindelijk ben ik er met Astrid gaan lunchen. Zeker een aanrader! Ik vond het superlekker! 


De eerste hete (+30°) zondag van het jaar dus dat vraagt om afkoeling in het zwembad. Ik nam enkele nieuwe zonneproducten mee om uit te proberen. 


Ik plande even slim een weekje verlof in tussen twee verlengde weekends om even wat tot rust te komen. Op de planning stond een dagje Maastricht met Ine waar we voor het eerst gingen ontbijten bij Corner Bakery. Ik was het zaakje al eens tegengekomen op Instagram en het zag er supermooi en lekker uit. Ik ging voor de Dragon bowl. 


Coffee is life! En dat interieur, ik wil het. Vooral het flamingo behang. 


Twee toeristen in Maastricht :) 


Ik hou zo van de kleine gezellige straatjes in Maastricht, ideaal voor een IG foto, ahja! 


Enkele dagen later had ik met een vriendin in Hasselt afgesproken om een beetje te shoppen en bij te babbelen. Lunchen deden we bij de Foodmaker, altijd lekker. 



En eindigen deden we met een ijscappuccino van Boon. Ik mis de lounge wel heel erg bij Boon, want ik ben er zó vaak geweest. Maarja, gelukkig smaakte de ijscappuccino nog altijd even lekker.

Alleen maar het beste voor mijn blonde lokken. De nieuwe Gold Quinoa + Protein lijn heb ik nog niet kunnen testen, maar ik begin er binnenkort aan. Volgens mij gaan de producten me zeker niet teleurstellen. 


Soms heb ik een periode waar ik erg weinig make-up draag terwijl ik het altijd leuk vind om creatief bezig te zijn met looks. Ik had zo'n weekend waar ik niet veel op de planning had staan dus werden heel wat nieuwe producten getest. 
Oh, en mijn haren heb ik iets teveel laten afzien waardoor ik had besloten even gaan hitte meer te gebruiken. 


Een week later bij de kapper besloot ik gewoon om er een flink stuk af te laten knippen. Het voelt meteen een stuk gezonder en dikker aan!  


Niet echt een typisch 'Griet' kleed, maar ik vond het wel leuk staan en ben blij dat ik het gekocht heb! Komt btw van de Zara ;) 


Als ik nu nog zou verbranden dan weet ik het ook niet. Garnier stuurde me dit leuke pakketje op met hun nieuwe Ambre Solaire producten. De UV Water SPF 30 mist en Natural Bronzer Bifase droge olie trokken meteen mijn aandacht. Ik hou nog even geheim wat mijn bevindingen zijn. 

Sans Soucis doet me meteen denken aan de tijd toen ik mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste volgde. We werkten toen vaak met dit merk dus zeer content dat ik deze mooie producten mag testen. 


Nieuwe zaak in Hasselt gespot! Maison Dix opende in mei zijn deuren dus Liesje stelde voor om daar eens te gaan brunchen. Heel mooi ingericht en het eten was lekker, maar we hadden er wel vrij lang op moeten wachten. We hadden gelukkig tijd, maar ik zou er rekening mee houden als ik nog eens zou gaan. 


Leuk hoekje! Waarom geen IG foto nemen dan :D 


Het zwembad was nog maar net gevuld dus helaas was het water nog te koud om erin te springen, maar mijn zus mag me zeker deze zomer nog eens verwachten ;) 



Hoeraaaa, het was Alexia haar tweede verjaardag! Wat vliegt de tijd. Steffi en Aaron hadden een mega tapas feest gehouden (de helft van het eten staat volgens mij niet op de foto haha). Alexia was helemaal in haar nopjes met al die leuke cadeautjes en de lekkere taart. 

Steffi en Saar kwamen vorige week op bezoek en we besloten Sushi te bestellen. Het was zalig terrasjesweer dus we hebben tot bijna middernacht zitten tetteren. Zouden we eigenlijk veel vaker moeten doen! 


Vorig weekend had ik plots de drang om een festivallook te maken dus waarom ook niet! Ik vind de getekende sproetjes trend wel leuk, al is het even uitzoeken hoe je ze er zo naturelle mogelijk laat uitzien. Voor een eerste poging vind ik het zeker ok. En geen festival make-up zonder glitters he! 


1 opmerking

  1. Annelies Thuwis5 juli 2019 om 10:19

    Wauw zoveel leuke foto's :-) Geniet van de zomer, Griet! Ik kijk al uit naar de volgende reeks foto's :-) xxx Annelies

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.