Eucerin - Hyaluron-filler Vitamin C Booster

dinsdag 25 juni 2019


Vitamine C is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een goede huidverzorging en je komt het ook steeds vaker tegen. Vitamine C gaat huidveroudering tegen en helpt de huid zijn jeugdige uitstraling terug te geven. Ik pas het zelf graag toe in mijn skincare routine dus de Hyaluron-Filler Vitamine C Booster van Eucerin was hier meer dan welkom. Na 7 dagen zou je al resultaat moeten zien wat ik natuurlijk uitgetest heb! 


Vitamine C is een krachtige antioxidant die o.a. belangrijk is in de aanmaak van collageen in de huidcellen, de huidstructuur ondersteunt en tekenen van huidveroudering vertraagd. Doordat vitamine C heel snel gaat oxideren wanneer het wordt blootgesteld aan de lucht is het aan te raden om een product te kiezen waarbij je de vitamine C zelf nog moet vrijgeven zoals deze van Eucerin. 
Het 10% pure vitamine C poeder moet je nog activeren door onderaan het flesje twee tot driemaal op de zachte dop te drukken en dan minstens 10 seconden te schudden. 

De Hyaluron-Filler Vitamin C Booster van Eucerin is een anti-age serum dat de huid in korte tijd een oppepper geeft. Het is ideaal om de doffe, vermoeide huid weg te werken en fijne lijntjes te verminderen. Dankzij de combinatie met hyaluronzuur worden rimpels opgevuld en ziet je huid er voller uit. 
Het serum bevat maar 8ml, wat niet veel is, maar omdat vitamine C snel oxideert is dit ideaal + het is ook een boost voor je huid waarbij je na 7 dagen al resultaat ziet. 

Ik gebruik het serum nu een tiental dagen en merk een duidelijk verschil. Het serum wordt goed opgenomen en mijn huid voelt meteen zachter aan. Het hyaluronzuur doet goed zijn werk, want mijn huid voelt lang gehydrateerd aan en ziet er na een week best wel voller uit.  Ik merk ook geen verschil meer aan mijn huid wanneer ik een nachtje slecht heb geslapen, ik sta op met een stralende, frisse huid, dankzij de vitamine C whoopwhoop! 
Ik ben zeer tevreden over de Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster, mijn huid voelt gladder aan en ziet er (al zeg ik het zelf) een stukje jonger uit. 


Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster prijs:  €14,58
Het is voordeliger om het serum in een pakketje van drie te kopen
3 opmerkingen

  1. Ik ben altijd benieuwd om nieuwe skincare te ontdekken, en deze klinkt echt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt een mooie review geschreven meis, looking good! en klinkt ook nog eens erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt erg goed! Zeker als je tevreden bent ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.