Sans Soucis - Illuminating Pearl

woensdag 31 juli 2019


Dat jaartje ouder wat ik deze maand erbij kreeg valt gelukkig (nog) niet op. Ik hou me dan ook strikt aan een goede huidverzorging en ontdek al snel wat mijn huid als 30 plusser nodig heeft. Producten die huidveroudering tegengaan en voor een jeugdige uitstraling zorgen hebben vaak wel mijn voorkeur. Laat de nieuwe Illuminating Pearl collectie van Sans Soucis  hier nu net voor zorgen. Ik testte de ampullen en het gel masker! 

Sans Soucis is een merk wat je vooral bij de schoonheidsspecialiste terugvindt, maar tegenwoordig kan je het ook verkrijgen bij o.a. Douglas. Ik werkte er vroeger mee tijdens mijn opleiding en was altijd zeer tevreden over de producten. Illuminating Pearl is een luxe huidverzorgingslijn met toch wel mooie, luxueuze verpakkingen. 
Waar deze producten in uitblinken is de zeer effectieve samenstelling van parelproteïne, krachtige peptiden en thermaal water. Deze ingrediënten zorgen voor een jeugdige uitstraling en bieden de huid een onmiddellijke en langdurige gladheid. 
♥ de elastine- en collageenproductie wordt geactiveerd
♥ fijne lijntjes en rimpels verminderen 
♥ het ontstaan van pigmentvlekken wordt verminderd 


Illuminating Pearl Gel Mask - €27,95
Hoe leuk zien de pareltjes er wel niet uit in dit masker? Het Illuminating Pearl Gel Masker werkt verstevigend en gaat huidveroudering tegen. Wanneer je het masker aanbrengt zouden de pareltjes oplossen. Ze revitaliseren de huid en geven een gezonde glans. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar. 
Het gel masker ruikt fris en voelt ook verkoelend aan op de huid. Je laat het 10 min. zitten op de huid alvorens je het masker afspoelt. Helemaal lossen de pareltjes niet op, ik masseer ze nog even in voor het afhalen. Mijn huid ziet er vooral glowy en net iets voller uit na het masker. 


Illuminating Pearl Ampullen - €24,95 
Er zitten zeven ampullen in het doosje en een handige breektool om de ampullen mee te openen zodat je je zeker niet kan snijden eraan. De ampullen bevatten een krachtig concentraat die de vroegtijdige huidveroudering tegengaat, ze ondersteunen de veerkracht van de huid en zorgen voor een stralende teint. 
Ook de vochtbalans wordt verbeterd, fijne lijntjes en rimpels verminderen alsook het ontstaan van pigmentvlekken. 
Het concentraat bevat kleine glitters die niet extreem opvallen na het aanbrengen, maar wel voor een mooie shine zorgen. Mijn huid neemt het product erg snel op. Ik krijg meteen het gevoel dat mijn huid een boost heeft gekregen, meer straalt en een ophelderend effect heeft gekregen. Elke dag een ampul aanbrengen is niet nodig, er wordt eerder aanraden om dit over elke dag te doen. 


1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.