Garnier Fructis - Aloe Vera Hair Food 3-In-1 Masker

woensdag 10 juli 2019


Ken jij de Hair Food 3-in-1 maskers al van Garnier Fructis? Er is onlangs een newbie aan deze lijn toegevoegd dankzij een co-creatie van consumenten en vijf bekende influencers. De consument koos voor de dorstlessende Aloë Vera die daarna samen werd ontwikkeld door influencers. Ze deelden hun visie en hielpen met de keuze van de textuur, geur en het design van de verpakking. Dit lijkt me zo leuk om te doen! Ik ben alvast fan van Aloë Vera dus het masker stond al snel in de douche. 


98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. De formule van Hair Food is vegan en voor 95% bio-afbreekbaar 
Het Hair Food 3-in-1 masker komt in een gigantische pot. Ideaal om te gebruiken met het hele gezin lijkt me. Ik vind de verpakking zeer geslaagd, ze wekken zeker mijn interesse want ik ben nu ook benieuwd naar de andere varianten. 
Waarom is het een 3-in-1 product? Wel, je kan het zowel gebruiken als conditioner, als haarmasker en als een leave-in verzorging. Vind ik zeker fijn, want ik trek niet altijd evenveel tijd uit om mijn haren te verzorgen. Soms mag de verzorging er een stuk langer in, maar met haast spoel ik het vrijwel meteen weer uit. 
Het Aloë Vera Hair Food masker heeft een zeer frisse, onweerstaanbare geur. Aangezien Hair Food geen siliconen bevat is het masker geformuleerd met een mix van plantaardige oliën, zoals kokosnoot-, soja- en zonnebloemolie. De geëxtraheerde aloë vera gel in het masker werkt als dorstlesser van normaal tot droog haar. 

Ik was wel een beetje kritisch naar een masker zonder siliconen, maar Hair Food doet wat het beloofd. Mijn toch wel drogere haren krijgen de nodige voeding, ze voelen zacht aan en zien er gezond uit. 
Het masker maakt mijn haren niet zwaarder wat soms wel kan gebeuren met oliën. 
De stevige textuur maakt het makkelijk om Hair Food ook als leave-in conditioner te gebruiken. Ik doe dit enkel wanneer ik merk dat mijn haren hier echt wel nood aan hebben. In ieder geval, Hair Food is voor mij goedgekeurd! Garnier Fructis Hair Food 3-In-1 Masker prijs: €6,99
Te koop bij o.a. Di, Kruidvat en Carrefour Hyper 


3 opmerkingen

  1. Ik ben wel benieuwd geworden! Thanks voor deze review meis, fijne week nog

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit lijkt me een heerlijk masker! Ga eens kijken of ik hem hier ook in de drogisterij kan vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt goed! Nog al goede reacties hiervan gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.