Kiehl's - Calendula Serum-Infused Water Cream

maandag 15 juli 2019


Het Calendulaland event van Kiehl's begin mei stond in teken van de nieuwe Calendula Serum-Infused Water Cream. Deze moisturizer werd naast de wereldwijde bestseller Calendula Herbal Extract Toner, het Calendula & Aloe Hydration masker en Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash toegevoegd aan de Calendula lijn. Een zeer mooie aanvulling als je het mij vraagt. Ik gebruikte de toner al een hele tijd die zeer zacht is voor mijn huid. Ik heb dus even de tijd genomen om de Water Cream te testen en vertel je er graag meer over. 


Calendula oftewel goudsbloem is een eenjarige plant met oranje of gele blaadjes die afkomstig is uit Zuid-Europa. Naast dat het een mooie sierplant is heeft Calendula ook geneeskrachtige eigenschappen voor de huid. Zo werkt Calendula herstellend en gaat ontstekingen tegen dankzij 5 fytocomponenten die ontdekt werden in de Calendulablaadjes. De watercrème bevat wel honderden gemicroniseerde Calendulablaadjes en Calendula bloemenextract. 
De Calendula Serum-Infused Water Cream zorgt meteen voor een kalmerend gevoel en versterkt de huidbarrière. Roodheden zouden verminderen na vier weken, de huidtextuur is verbetert en de teint is egaler.
De water-crèmetextuur voelt zeer prettig aan op de huid, zeker nu in de zomer. De crème breekt als het ware open als je hem uitsmeert waardoor hij vederlicht aanvoelt. Ik voel onmiddellijk dat mijn huid een shot van hydratatie krijgt. Terwijl de toner niet echt een geur heeft zou de Calendula Serum-Infused Water Cream als citrusachtig omschrijven. 
Zoals aangeraden gebruik ik hem altijd na het aanbrengen van mijn serum. Trouwens, naast de Calendula Toner en heb ik ook de Deep Cleansing Face Wash toegevoegd voor de ultieme Calendula ervaring haha. 
Mijn huid is soms gevoeliger dan ik denk en vertoont ook wel wat roodheden op mijn wangen dus op het kalmerend gebied is de Calendula lijn zeker aan te raden. Wat mij vooral opviel is dat mijn huidtextuur verbetert is, ik heb veel minder onzuiverheden en mijn huid voelt gladder aan. De watercrème zorgt er ook voor dat mijn huid er fris blijft uitzien en de hele dag gehydrateerd blijft. Weer een Kiehl's topper erbij! 


Kiehl's Calendula Serum-Infused Water Cream prijs 50ml: €48
Prijs 100ml: €88 1 opmerking

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.