Picture My Life - November '18

zondag 2 december 2018


Zo van die weekends dat je liever thuis binnenzit en het gezellig maakt lijken er steeds meer aan te komen. Niet onlogisch met Kerst voor de deur. Vorige week had ik de enorme drang om mijn kerstboom al te zetten en ondertussen geniet ik er elke avond van. November was geen spectaculaire maand voor mij wat betreft spannende activiteiten. Het werk weegt door, waardoor ik nog weinig fut heb om veel te plannen eerlijk gezegd. Verlof is dan ook meer dan welkom. Nog even doorbijten en toch volop genieten van de mooie periode die eraan komt. 


Bij Bloemen Thomas zit de kerstsfeer er altijd vroeg in. Ik ging er met mama even rondsnuffelen en we genoten van een heerlijke lunch en koffie. 

Bo is de minst fotogenieke kat die er bestaat, jammer voor het baasje die juist foto-addict is ;)





Er kwamen leuke pakketjes binnen van o.a. Rimmel, Beauty Kitchen en Lierac. Van de Rimmel producten maakte ik ondertussen al enkele looks voor hun IG. 
De leuke mini's van Beauty Kitchen lijken me een tof kerstcadeautje. Het zijn hun meest geliefde producten in het klein waardoor ze handtas waardig zijn voor onderweg. Beauty Kitchen is een natuurlijk merk waar ik zelf nog niets van heb uitgetest dus zeer benieuwd naar!
Het Lumilogie masker van Lierac ga ik zo snel mogelijk testen, want er komt binnenkort een masker artikel aan! 


Wie net als mij hoogsensitief is weet dat dit soms zwaar kan doorwegen op alles. Ik probeer er dan ook zoveel mogelijk over te lezen en tips op te doen hoe er het beste mee om te gaan. Het boek van Fleur van Groningen is dan ook erg herkenbaar. 


Mijn quote voor Rimmel London NL 



Ik werd dubbel verwend, zowel door Urban Decay als door Kiehl's. Wow, zo dankbaar! Ik vind de Naked Cherry collectie supermooi en de kwaliteit van de oogschaduws is top! 
Update van mijn Aloë Vera plantje: het ziet er nog steeds niet al te best uit, maar ik probeer het te redden haha. 


Voor de verjaardag van Saar ging ik samen met haar en Steffi eten in The Century. Zó lang geleden dat ik nog eens daar was geweest. Het was een supergezellige avond en ik had heerlijk gegeten. 


Mijn eigen kookkunsten mogen niet ontbreken. Nuja het waren de ovengroenten van Albert Heijn waar ik dan zelf nog aardappelen, olijfolie en heel wat kruiden bij deed. Heel lekker, alleen zouden de spruitjes op voorhand al wat gekookt moeten worden, want anders duurt dat een eeuwigheid in de oven. 


Mooie collecties verdienen een mooie foto ;) 


Er was geen ontsnappen aan, Steffi zit nu in het clubje van de dertigers. Samen met haar schoonzus, broer en haar vriend hadden we een kleine verrassing gepland omdat we zo'n dag niet zomaar voorbij mochten laten gaan! 


De Lush kerstcollectie blijft mijn favoriet! Ik vertel je snel meer over deze drie producten. 


Geen idee meer welke filter ik hier heb gebruikt, maar mijn ogen lijken bijna zo groen als mijn kaki trui :D


Omdat we van eten houden en ons tripje naar Parijs gingen bespreken mochten we bij Ine gaan brunchen. Ik zorgde voor de koekjes, Liesje voor het gepocheerde ei hulpmiddel en Ine voor de rest ;)


Lang verhaal waarom we zo lang op ons gepocheerde ei moesten wachten, laat ons zeggen twee blondjes en een undercover blondje samen geen goede combinatie zijn haha. Alhoewel het op de oldschool manier ook gewoon prima ging. Dus zo'n siliconen vormpje is niet echt de beste uitvinding. 


In de zomer zie ik Bo amper, maar in de winter komt hij elke avond knusjes bij mij zitten. Hij zit er zelf soms op te wachten. 


Mijne favoriete pianoman was jarig :) 


En toen begon ik dus mijn kerstboom ineen te zetten. Ik mag van mezelf niets meer bijkopen om in de boom te hangen, want dat begint ook een obsessie te worden. Volgend jaar zou ik wel graag een iets grotere (namaak)boom willen, deze heb ik dan ook al jaaaren. 


Ook de kerstflatlays komen eraan! Ik ben volgens mij één van de enige, maar de White Chocolate Mocha van Starbucks vind ik echt niet lekker. Jammer. 





Vorige week zondag was zo'n me-time dagje waar ik namiddag mij kon bezighouden met make-up uit te testen en een look te maken. 




Haha , ik ging eens een bubble sheet masker opdoen, maar blijkbaar had ik een andere genomen. Ik vond het al gek dat ik zo lang op de bubbels moest wachten! 


Een vriendin van mij stuurde deze docu door over Instagram. Veel ervan wist ik wel al, maar toch vind ik het vaak shockend hoe ver mensen hier in gaan en wat voor een geld industrie IG is geworden. Ik hou totaal niet van oneerlijkheid, Maarja er valt weinig aan te doen. Ik ben me al aan het voorstellen dat iedereen binnenkort een miljoen volgers heeft, want dat is ook zo geloofwaardig he. 




3 opmerkingen

  1. Al die makeup, zo mooi! Leuke foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi overzicht wederom! Altijd fijn om even terug te blikken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je make-uplook is super mooi! Een tripje naar Parijs is echt een aanrader. Alleen jammer dat het daar ontzettend duur is. 8€ voor cola ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.