Urban Decay Naked Cherry Collection

zondag 16 december 2018


De Naked paletten van Urban Decay zijn een waar cult product geworden. En ook al moeten we afscheid nemen van het originele Naked palette (samen met Naked Heat het enige Naked palette dat ik niet in mijn bezit heb!) Urban Decay heeft ondertussen de Naked collectie uitgebreid. Naked Cherry is de nieuwste telg in de familie. Verwacht kersentinten met de nodige glits & glamour! Cherry on top!
In vergelijking met de eerste Naked paletten is de verpakking er zeker op vooruit gegaan. Naked Cherry is een stevig palette + opent en sluit makkelijk. Op het kersenkleurig palette prijken 12 kersen op een rij.  Naked Cherry bevat dan ook 12 nieuwe oogschaduws die gaan van mat tot shimmer. Van ivoor, koraal tot een intense bessentint, Naked Cherry heeft een prachtige selectie waar je zeker allerlei kanten mee opkan als je van roze, kers en pruimtinten houdt. 
De pigmentatie van de oogschaduws is erg goed. Ik vind dat Urban Decay hier zeker in is verbeterd, vooral wanneer ik de kwaliteit vergelijk met het Naked 2 of 3 palette. 
Bang Bang mocht van mij iets intenser zijn en Feelz vind ik een tikkeltje droog, maar de andere metallic kleuren knallen er bovenuit en de donkere matte tinten geven erg veel kleur af. 
Persoonlijke favorieten uit het palette zijn Bing, Devilish, Young Love en Druk Dial ♥ Van links naar rechts: Hot Spot - Caution - Bang Bang - Feelz - Juicy - Turn On


Ambitious - Bing - Devilish - Young Love - Drunk Dial - Privacy 


Het Naked Cherry palette bevat  zoals zijn voorgangers een dubbelzijdige kwast die ik meestal niet snel gebruik, maar (misschien omdat hij rooskleurig is) ik heb hem wel getest en ik moet zeggen dat ik hem prima vind werken. Vooral de kwast waarmee je kan blenden is superfijn, hij bevat zeer zachte haartjes waarmee blenden gelijk niets gaat. De andere kant met de korte haren is dan weer eerder geschikt om oogschaduw erg precies aan te brengen zoals in de arcadeboog. 


De Naked Cherry collectie bevat naast het palette ook twee 24/7 Glide-On Eye Pencils, 3 Vice lipsticks, een All Nighter Makeup Setting Spray die naar kersen ruikt en een blush/highlighter palette. Ik ben grote fan van de 24/7 Glide-On Eye Pencils, ik gebruik niet zo vaak een oogpotlood, maar wanneer ik dat wel doe grijp ik zeker naar eentje van Urban Decay. 
Love Drug wordt omschreven als een intense wijnkleur met metallic finish en Black Market als een satijnen zwarte kleur. Black Market is niet gitzwart, eerder antraciet. Ze passen beide perfect in de collectie. Ik gebruikte Love Drug in mijn look op de waterlijn.
De 24/7 Glide-On Eye Pencils zijn lekker creamy waardoor ze zo fijn aanbrengen, supermakkelijk blenden, maar ook muurvast blijven zitten eenmaal opgedroogd. Veel hartjes voor deze formule! 


Ik maakte een tijd terug voor het eerst kennis met de befaamde All Nighter Makeup Setting Spray van Urban Decay. De Cherry All Nighter komt in een travel-size en heeft een subtiele zoete kersengeur. Gelukkig niet te extreem aanwezig, waardoor ik de geur zeker kan appreciëren! De spray is geschikt voor elk huidtype en belooft je make-up vlekkeloos te laten zitten voor wel 16 uur lang. Ik kan zeker beamen dat mijn make-up er op het eind van de dag er nog steeds mooi uitziet wanneer ik All Nighter gebruik. Deze gaat zeker mee naar mijn citytrips begin volgend jaar! 


Van links naar rechts: Juicy - Devilish - Cherry
Love Drug - Black Market 

Last but not least, de Vice Lipsticks!
In de Naked Cherry collectie zitten drie Vice Lipsticks: Cherry, Devilish en Juicy
Cherry is een intense bordeaux kleur en heeft een cream finish. De dekking is medium, maar wel goed op te bouwen. Ik vind de kleur prachtig. Je kan hem zien in mijn look hieronder. Ik bracht er wel een lippotlood onder aan, want zo'n donkere kleur vind ik anders moeilijker om aan te brengen.
Devilish is een roze bessentint met micro-shimmer in. De dekking is vrij transparant, maar toch is de kleur goed aanwezig. 
Juicy is een bleek perzik-roze tint met koperen micro-shimmer. Net als Devilish heeft hij een transparante dekking. De glitters zorgen voor een leuk effect. 


Naked Cherry look 

Naked Cherry Eyeshadow Palette prijs: €55
24/7 Glide-On Eye Pencil prijs:  €21,50
Travel-size All Nighter  Makeup Setting Spray prijs:  €14
Vice Lipstick prijs:  €203 opmerkingen

  1. Dat ziet er echt prachtig uit zo alles bij elkaar. Zo'n mooie palette!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren en je look is zoals altijd prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kleuren! Dit palette spreekt me echt wel aan en ik denk dat ik deze alsnog ga aankopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.