Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara

zondag 30 december 2018


Hoe meer volume een mascara geeft, hoe beter. Nieuw in mijn everyday bakje is de Eye Catching Extreme Volume mascara van Bourjois. Opvolger van de Eye Catching Volume mascara, maar dan met een intenser volume, just what I like. Ik was hier erg benieuwd naar en hoopte dat deze wel eens dé mascara zou zijn. 


MIAUW! 
Als cat lady kan ik de leuke verpakking zeker appreciëren (check de mascara dop!). De pastelroze huls scoort meteen hoge punten en mag zich zeker als één van de mooiere noemen. Niet dat dat het belangrijkste is, maar hij trekt toch meteen de aandacht. Ik heb de voorganger van de Eye Catching mascara niet getest dus ik dan deze niet vergelijken. 

De Eye Catching Extreme Volume mascara belooft een cat-eye effect te creëen.  Zijdeproteïnen geven de wimpers een intens volume en houden ze zacht en soepel zonder aan elkaar te kleven. Het innovatief gebogen borsteltje helpt de wimpers naar buiten te krullen en definieert elke wimper afzonderlijk. 


boven  zonder mascara
onder met de Bourjois Eye Catching Extreme Volume mascara 

Ik hou wel van een iets grotere mascaraborstel al moet ik zeggen dat deze wel erg groot is. Persoonlijk vind ik het dan moeilijker om mascara aan te brengen zonder ergens te knoeien. Mijn wimpers zijn vrij lang, maar iemand met korte wimpers zal hier waarschijnlijk nog meer last van hebben. Wat ik wel positief vind is dat bij het eerste gebruik je meteen een goede hoeveelheid aanbrengt, vaak kleven mijn wimpers snel samen bij nieuwe mascara's omdat ze teveel product op het borsteltje hebben zitten, maar dat is nu dus niet het geval. De Eye Catching Extreme Volume mascara is niet waterproof, maar bij mij blijft hij een hele dag goed zitten zonder smudgen.  
Of ik echt omver geblazen ben door het volume? Nee, helaas niet. Ik mis zeker meer volume, iets wat mijn wimpers wel nodig hebben. Toch vind ik het zeker een prima mascara. Hij separeert vrij goed, mijn wimpers blijven zacht aanvoelen en wat ik ook belangrijk vind, hij laat de krul een hele dag mooi zitten! 


Bourjois Eye Catching Extreme Volume Mascara prijs: €16,99 2 opmerkingen

  1. Ziet er goed uit meis! je hebt een fijne review geschreven.
    Alvast een fijn en liefdevol 2019!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem ook zeker prima, maar voor dat geld wil ik wel meer wow-effect bij mezelf!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.