Urban Decay │Born To Run

zondag 14 oktober 2018


Soms heb ik er moeite mee om nieuwe launches bij te kunnen houden. Zo is het Born To Run palette in mijn ogen nog maar net uitgebracht, ligt ondertussen het nieuwe Naked Cherry palette van Urban Decay net in het schap van IPXL. Ik word er gelukkig nog steeds even enthousiast van, want mijn beautyhart klopt net wat sneller bij Urban Decay. 
Zo was de komst van Born To Run me niet ontgaan, het palette sprak me meteen aan door zijn uitgebreide kleurkeuze en leuke vormgeving. Het heeft even geduurd om het palette goed te kunnen testen, maar vandaag is het zover. 


Born To Run - het perfecte on-the-go palette
Born To Run is het palette voor de globetrotters onder ons, die vaak onderweg zijn en met maar één palette eindeloos veel looks kan maken. Ok, niet enkel voor de avonturier, ook voor een make-upaddict gelijk mij die gewoon houdt van afwisseling en veel kleurencombinaties. 
Het palette is niet superklein, maar wel compact en stevig gemaakt zonder poespas. Het palette bevat 21 oogschaduws en een grote spiegel die onderweg zeker goed van pas komt. Geen oogschaduwkwast, maar die mis ik persoonlijk niet. 
Je kan met Born To Run zachte neutrale looks maken, smokey eyes of een lekker opvallend ooglook met o.a. Hell Ride en Big Sky. 
Het palette bevat 6 matte tinten en 15 metallic/shimmer kleuren. 



Van links naar rechts:
Breakaway - Stranded - Blaze - Weekender - Still Shot - Riff - Good As Gone 
De neutrals. Weekender is voor mij de perfecte overgangskleur, terwijl Breakaway ideaal is voor in de ooghoek. 


Hell Ride - Baja - Accelerate - Guilt Trip - Ignite - Smog - Wanderlust 
Wauw, wat een prachtige kleuren. Ik kan intens gelukkig worden om nog maar enkel deze swatches te zien haha. Hell Ride en Baja springen er voor mij bovenuit, samen met Wanderlust een erg mooie bosgroene kleur. 


Wildheart - Punk - Double Life - Jet - Drift - Radio - Big Sky 
Hoe mooi is Double Life wel niet? Ik moest wel even checken of Punk dezelfde mat bruine kleur was als Punk in het UD Gwen Stefani palette, maar deze kleur is warmer en veel intenser. 

Ik maakte drie ooglooks voor jullie met het Born To Run pallete. Ik vind de oogschaduws erg goed gepigmenteerd. Van textuur verschillen ze wel een beetje. De meeste oogschaduws zijn erg romig, de matte tinten zijn wat stroever en enkele metallic tinten zijn een beetje korrelig dus daar moet je wel even rekening mee houden wanneer je ze aanbrengt. 




Ik heb mijn best gedaan om de looks erg verschillend te maken, waar ik volgens mij wel in ben geslaagd! Ik zie nog tal van looks voor me die ik met het Born To Run palette kan maken al had ik er misschien wel graag iets meer matte tinten in gezien, omdat ik hier sneller naar grijp en ik ze makkelijker te combineren vind. Punk vond ik iets moeilijker om te blenden en ziet er snel vlekkerig uit. Voor mij de enigste oogschaduw waar ik echt moeite mee had. De rest doet het wel prima! Zeer mooi palette wanneer je graag vaak van look verandert. 


In de Born To Run collectie zitten ook drie 24/7 Glide-On Eye Pencils. Ik kreeg deze in de kleur Double Life. Een bronskleur met gouden glitter in. Deze kleur zit ook in het palette! Ik gebruikte hem in de tweede ooglook onder mijn oog lichtjes uitgeblend. Zalige kleur, die ik in het najaar zeer graag gebruik. De 24/7 Glide-On Eye Pencils vind ik superfijn werken. Ze brengen smooth aan, zitten boordevol pigment, blenden makkelijk uit en blijven een hele dag mooi zitten. Top! 

Benieuwd naar de Born To Run collectie? De collectie is reeds verkrijgbaar bij IPXL! 

Prijs Urban Decay Born To Run Eyeshadow Palette: €51
Prijs Urban Decay Born To Run 24/7 Glide On Eye Pencil: €21,50



3 opmerkingen

  1. Heel mooi! Ik vind je ooglook met die kleuren combinaties ook heel mooi bij je staan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat heb je een paar fantastische looks gemaakt met dit palette zeg. Het is dan ook wel echt een prachtig palette. Het 24/7 Glide On potlood vind ik ook echt fantastisch. Ik heb er zelf ook een paar van en het zijn echt by far de beste potloodjes in mijn optiek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, die Wanderlust is prachtig. Ik ben dol op groene tinten de laatste tijd. Ik vind je looks erg geslaagd, vooral die eerste en laatste zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.