Dr. Organic - Cocoa Butter Body Scrub + Wonder Oil

zondag 21 oktober 2018


Chocolade is mijn grootste guilty pleasure. Ik ben er volgens mij (alé ik ben er vrij zeker van) zelfs lichtjes aan verslaafd. Nu van de geur van chocolade in cosmetica ben ik nooit zo'n fan geweest. Als chocolade-addict zou je dat wel verwachten, maar meestal vind ik de geur té chemisch ruiken en doet het me zelfs niet zo aan chocolade denken. Hier is ondertussen verandering in gekomen, want de Cocoa Butter lijn van Dr. Organic kan me wél bekoren. Ik vertel je vandaag meer over de Cocoa Butter body scrub en Wonder Oil. 

Dr. Organic is een bio-actief engels merk dat gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van SLS, parabenen, minerale oliën, siliconen, synthetische kleurstoffen, ... Verder claimt het merk cruelty free en vegan te zijn. Ik ken het merk al jaren en ontdek er graag iets nieuws van. De producten bevallen me meestal erg goed, ze zijn niet echt budgetproof, maar ook weer niet ontzettend duur voor wat je terugkrijgt. 

COCOA BUTTER
Cacaoboter wordt niet enkel in voeding gebruikt waar deze tot de superfoods behoort dankzij zijn antioxidanten. Nee ook in cosmetica zie je cacaoboter voorbij komen voor zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Vooral een droge huid heeft baat aan cacaoboter. 


De Cocoa Butter Body Scrub bevat tal van voedende ingrediënten zoals cacaoboter, kokosolie, zoete amandelolie, fruitextract van dadels, abrikoos, kokos,... Het is een milde scrub die de huid zacht maakt en gehydrateerd achterlaat
De body scrub heeft een romige, warme chocoladegeur die ik nu in de herfst wel kan appreciëren. Verwacht geen stevige, grove scrub, de Cocoa Butter Body Scrub is heel lief voor de huid. Het is een romige crème met scrubdeeltjes in. De crème laat meteen aan zacht laagje achter op de huid. Zeer aangenaam en vooral aan te raden wanneer je een gevoelige of droge huid hebt.


De Cocoa Butter Wonder Oil is een multifunctioneel product. Zo kan je de olie zowel voor je lichaam als voor je gezicht en haren gebruiken. Een droge huid krijgt meteen de nodige hydratatie. De olie maakt je huid zacht en glad. Naast cacaozaadolie bevat Wonder Oil ook kokosolie, zoete amandelolie, zonnebloempitolie en rozenbottel ollie
Wonder Oil heeft dezelfde warme chocoladegeur. De olie trekt vrij snel in, maar laat een olielaagje achter. Ik gebruik hem daarom ook het liefst 's avonds. Ik ben niet zo'n dagelijks smeertype (voor het lichaam) dus deze olie kan dan wel wonderen verrichten haha. Ik probeer minstens twee tot drie keer per week mijn lichaam goed te hydrateren. Wonder Oil geeft me meteen de nodige voeding. Ook voor die rode bultjes (Keratosis Pilars) op mijn bovenarmen heb ik al even geen last meer wanneer ik goed scrub en deze olie gebruik. Mijn huid is alvast klaar voor de koude periode die eraan gaat komen! 



Dr. Organic is te koop bij Holland & Barret

Cocoa Butter Body Scrub prijs: €9,99
Cocoa Butter Wonder Oil prijs: €16,99




Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.