Picture My Life - September '18

zaterdag 6 oktober 2018Voor mij kon september niet snel genoeg voorbij gaan, want ik vind oktober zo'n leuke maand met Halloween in aantocht, het herfstweer en de leuke events die eraan komen. De herfst werd alvast goed ingezet met de komst van mijn pompoenen en een eerste Pumpkin Spice Latte! 


Efkes een fotoshoot doen in een dik uurtje, Kristof en ik kunnen dat! We trokken naar de Mechelse heide die helaas niet zo paars kleurde door de extreem droge zomer. Toch zijn we blij met het resultaat! 


In het Kapermolenpark in Hasselt ging ook dit jaar het Foodtruck Festival van HAP door. Ik was natuurlijk weer van de partij samen vrienden. Deze veggie pita was heel erg lekker! 


We hadden er lang op moeten wachten op onze Johnnie Walker en niet dat ik echt van Whiskey hou, maar gemixt met Ginger Ale kan ik het wel appreciëren. 
Voorlopig skip ik voor eventjes de Foodtruck festivals. Leuk is het zeker, maar ook verschrikkelijk duur en veel nieuws heb ik niet meer ontdekt. 


Nee, ik ontbijt zo niet in bed haha, maar vond het wel leuk om zo de All Nighter Setting Spray van Urban Decay in de picture te zetten. 


Jawel, er is al één kilo af! Ik doe dit dus heel erg traag haha. Maar ik eet nu eenmaal graag en ga zeker niet "diëten". Gewoon meer bewegen en net wat gezondere keuzes maken. 


Ondertussen ben ik gisteren voor het eerst bij Mariana in het kapsalon geweest voor mijn zeswekelijkse kappersbeurt. Echt zo mooi, ze verdient het echt. 


Het wordt een jaarlijkse routine om in de herfst te beginnen met vitamines te nemen voor mijn haren. Ik verlies zowiezo al vrij veel haren, maar in de herfst is dit vaak extreem. Nu ik deze van Phyto al een maand aan het nemen ben is mijn haarverlies al een stukje minder. Yay! 


Ik werd deze maand extra verwend door Yves Rocher. Niet enkel kreeg ik hun nieuwe parfum Mon Evidence opgestuurd, ook kreeg ik dit leuke pakje met de Color Correctors en de Super Mat foundation (waarvan de review al online staat) aan. Hoe tof is mijn gepersonaliseerd toilettasje wel niet?!


Ik sprak met Gwen en Katleen af om te gaan eten bij Elis Gourmetburger. Lekker zoals altijd, maar ik merkte wel een verschil in de hoeveelheid die tussen de burger zat. Iets wat we alledrie opmerkten. Geen idee of dit eenmalig was, maar normaal heb ik moeite om zo'n burger te hanteren wat nu niet het geval was (ok, op zich veel makkelijker wel), maar je betaalt natuurlijk hetzelfde. 


Een bezoekje aan Coffee Café zal natuurlijk niet helpen aan mijn 'afval' plan, maar zoals ik eerder zei pak ik het niet drastisch aan en gun ik mij in het weekend vanalles lekkers. 


Net als vorig jaar heb ik Hasselt Kermis geskipped. Kermis op zich zegt me nog bitter weinig, terwijl ik dit als tiener wel graag deed. Het enige wat me nog aantrekt zijn de smoutebollen en kermisfriet. Met mijn nichtjes ga ik wél altijd mee naar de Kermis in Tongeren. Zij genieten daar dan ook van en dat maakt mij ook weer gelukkig. 


Mijn lieve collega vroeg of ik mee wou gaan naar de expo van Tim Burton in de C-mine in Genk. Tuurlijk! Want ik ben grote fan van zijn werk (denk aan The Nightmare Before Christmas, Charlie And The Chocolate Factory en zoveel meer). Als je de Standaard kocht kon je ook nog eens een gratis ticket bemachtigen. Zeker de moeite om eens te doen. 


Jaaaa, de donkere lippen kunnen weer. Alé niet dat hier regeltjes voor zijn, maar ik vind ze vooral in de herfst en winter erg leuk staan. 


Met de mama ging ik een dagje naar Luik. Ik kom daar eigenlijk veel te weinig om er mijn weg te vinden. Voor mij stond er alvast één belangrijk punt op de planning en dat was een bezoekje aan Starbucks. Het was net zo'n druilerig weer wat het ideaal maakte voor een Pumpkin Spice Latte. Mmmm zo lekker. 


Kon ik de tijd maar even terugdraaien naar dit moment haha


's Avonds werd ik samen met Saar bij Steffi verwacht voor onze girlsnight. Het werd een heuse pizzaparty en gezellige avond waar er weer veel werd bijgepraat. Ik kijk al uit naar onze volgende date. 


Ik haalde mijn ringlamp weer naar boven, want ik heb een leuke samenwerking met Rimmel London NL lopen op dit moment. Als je ze op Instagram even opzoekt kan je er mijn eerste tutorial voorbij zien komen. Deze weekendlook maakte ik ook voor hun, met de Ultimate Kohl Kajal. 


Ik probeer de laatste tijd mijn zondag te beperken tot enkel bloggen en niets doen. Ik wil dan even geen verplichtingen en doen waar ik zin in heb. Om nog wat extra te ontspannen gebruikte ik voor het eerst een sheetmasker van K-GLO dat ik bij Di kocht in luik. Ik vond hem zalig! 


Whoopwhoop pumpkins in da house! Of toch voor het huis. Ik vond helaas niet alles wat ik zocht, blijkbaar waren er al veel pompoenen weg. Volgend jaar ga ik ze dus echt wel vroeger halen. 


Uhu, het was weer zo'n weekend! Het plan was om naar een nieuw chocoladezaakje in Genk te gaan, maar dat was blijkbaar (nog) niet open. Ik ging dus samen met Astrid en haar pasgeboren dochtertje Valentina naar Mokka. Dat stukje taart hadden we trouwens gedeeld, want ik wil nu ook niet overdrijven! 


2 opmerkingen

  1. Ik sta ook vaak op zondag in de sportschool en vind dat best fijn :) goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke maand september heb je gehad! Mijn maand september was vooral gekenmerkt door een hele drukke werkmaand :-).

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.