Jowaé - huidverzorging met Koreaanse invloeden

zondag 28 oktober 2018


Waarom Koreaanse skincare zo geliefd is? Wel, het is geen geheim dat Koreaanse vrouwen een prachtige, egale huid hebben en dat willen wij natuurlijk ook. Jowaé is het eerste merk van fytoactieve verzorgingen gebaseerd op Frans-Koreaans onderzoek. Ik werd meteen aangetrokken tot het merk. De producten zijn geschikt voor een gevoelige huid, te koop bij de apotheek én betaalbaar. Benieuwd naar meer? 


Jowaé herstelt het vitale evenwicht van de huid in een dagelijkse vijandige omgeving zodat ze haar natuurlijke harmonie terugvindt. 
De producten bevatten 93% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ze zijn vrij van parabenen, fenoxi-ethanol, minerale olie, silicone en dierlijke ingrediënten. 
Ik krijg zo een beetje een zen-gevoel bij de verpakkingen. Geen drukke prints of felle kleuren, maar net een kalme uitstraling en toch zouden ze me opvallen in het beautyschap. 
Jowaé heeft zowel gelaats- als lichaamsverzorging. Ik testte voor jullie heel wat producten voor het gelaat uit. Zo heb ik onlangs hun Micellair Reiniginswater al helemaal opgemaakt, wat ik erg fijn vond. Het is op basis van pioenrozen en bevat antioxiderende lumifenolen. Zeer aangename, zachte geur en mijn make-up werd op een zachte manier verwijderd. 
In de zomer haalde ik de Hydraterende Water Mist al snel naar boven. Deze spray heeft een erg fijne nevel die non-stop werkt. Hij werkt zowel verfrissend, maar nu het kouder wordt merk ik al snel de hydraterende eigenschappen ervan. Handig om tussendoor te gebruiken en hij kan prima over make-up worden aangebracht.De crèmes, het serum en masker ben ik vanaf september consequent aan het gebruiken. Het meest benieuwd was ik naar het Verjongend Concentraat tegen vlekken. Na de zomer wil ik de pigmentvlekken die donkerder van kleur zijn geworden zo snel mogelijk vervagen. Wel, dit serum is hier ideaal voor. Het Verjongend Concentraat is op basis van witte thee. De textuur is zeer licht en het wordt snel opgenomen door de huid. Ik gebruik het serum nu bijna twee maanden en kan zeker zeggen dat mijn huid er egaler uitziet. De pigmentvlekken zijn niet verdwenen, maar wel een stuk lichter geworden. 

Voor een gemengde tot vette huid is de Evenwichtsherstellende Matterende Fluid weer aan te raden. een gel-crème op basis van heilige lotus. De huid wordt weer in balans gebracht en zorgt voor een matterend effect. Ik merkte niet heel veel verschil op gebied van glans, maar deze gel-crème vind ik zeker aangenaam bij warmer weer.

De Licht Gladmakende Crème tegen rimpels durfde ik niet zo snel gebruiken, omdat ik nog niet aan de anti-rimpel producten zit. Maar dit is een lichte variant. Je hebt ook een rijkere crème in het gamma zitten dus deze crème is een goede start voor de 30 plussers wiens huid net wat extra kan gebruiken. Hij verdoezelt rimpels en maakt de huid voller. Mijn huid voelt goed gehydrateerd aan en ziet er gladder uit. 

Ook het Zuiverend Kleimasker is erg lief voor de huid en aan te raden voor een gemengde tot vette huid. Het masker heeft een luchtige crème-mousse textuur met een kleine korrel in. In vergelijking met de meeste kleimaskers brengt dit masker heel makkelijk aan en wordt het niet hard. Teveel aan talg wordt geabsorbeerd en poriën worden kleiner. Ik gebruik het masker graag wanneer mijn huid onrustig is. Mijn huid wordt er kalmer van en lijkt grondig gereinigd te zijn. 


Jowaé Micellair Reiningswater prijs 400ml: €12,90
Jowaé Hydraterende Water Mist 200ml: €8,89
Jowaé Licht Gladmakende anti-rimpelcrème 40ml: €25,00
Jowaé Verjongend Concentraat tegen vlekken prijs 30ml: €29,00
Jowaé Evenwichtsherstellende Matterende Fluid: €40ml
Jowaé Zuiverend Kleimasker prijs 50ml: €12,50
1 opmerking

  1. Wat een heerlijk merk lijkt me dit. Vooral dat kleimasker! Die gebruik ik sowieso al graag, ik heb echt idee dat mijn huid daar baat bij heeft.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.