Mijn zomerse beauty picks│Belgian Bloggers Collab

zaterdag 23 juni 2018


De zomer is officieel in het land! En ook al is het niet mijn meest geliefde seizoen (ik hou niet van plakkerige toestanden), toch is dit meestal het seizoen met de leukste herinneringen. Helaas heb ik nog geen vakantie gepland, die hou ik hoogstwaarschijnlijk voor het najaar of er moest iets last-minute uit de bus komen. 
Samen met enkele blogcollega's is dit vandaag een artikel met een zomers kantje. Ik deel je mijn beauty musthaves/favorieten waar ik deze zomer niet zonder kan. 



Dé nieuwkomer van deze zomer die je absoluut in je douche moet hebben staan is de Love Sunshine douchegel van Nivea. Het is dankzij Steffi dat ik hem in het Kruidvat meenam en ik ben zelfs van plan om er een voorraadje van in te slaan. 
Wie bekend is met de Nivea zonnebescherming weet dat hun producten altijd lekker tropisch ruiken. Deze douchegel heeft dezelfde vakantievibes-achtige geur. Gewoon zalig! Ik word er altijd blij van wanneer ik hem gebruik onder de douche.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in de zomer mijn lichaam minder vaak insmeer dan in de winter. Toch probeer ik het zo vaak ik er aan denk te doen, want ook door de zon droogt mijn huid sneller uit. Een rijkelijke bodybutter skip ik liever in de zomer, ik gebruik nu graag een luchtige frisse body lotion. Luna Dreamy van Di Ladies behoort in het rijtje van heerlijke exotische geuren, een mix van kokos en tiarébloem. Hij smeert goed uit en trekt snel in de huid wat ik in de zomer zeker belangrijk vind. 

Uren in de zon liggen bakken is niet zo mijn ding en ik word helaas ook niet zo snel bruin. Vooral mijn gezicht blijft een stuk lichter dan de rest van mijn lichaam. Ik vind het dan ook altijd fijn om producten te ontdekken die je gelaat enkele tinten donkerder maakt, vooral als het opbouwend werkt. Niemand wilt wakker worden gelijk een oempa-loempa (google dit even als je niet bekend bent met de oempa-loempa's, shame on you though).
Het Overnight Tan Mask van Kruidvat vind ik hiervoor prettig in gebruik. Je brengt het masker 's avonds gelijkmatig aan na het reinigen. Hij heeft een romige textuur waardoor het gewoon lijkt alsof je een rijkelijke nachtcrème aanbrengt. In de ochtend merk ik meteen dat mijn huid een tint of twee donkerder is geworden, yay. En het ziet er nog steeds natuurlijk uit. 



Van de ene zomerse geur naar de andere. De Maracuja collectie van Yves Rocher heeft toch wel mijn hart gestolen (lees review). In de zomer hou ik van zoete, fruitige geuren waaraan deze helemaal voldoet. Een heerlijke mix van passievrucht en gember, yep ik ben verkocht. Vooral de bodyscrub heeft zijn standaard plaatsje gekregen onder de douche. Scrubben is dan ook noodzakelijk in de zomer wil je een mooi, egaal kleurtje bekomen.

Wie mijn blog op de voet volgt heeft deze al vaak voorbij zien komen. Ik kan me de Anthelios zonnespray van La Roche-Posay dan ook niet meer wegdenken. Ik neem hem in de zomer overal mee naartoe: een dagje shoppen, op een festival of op vakantie. In de ochtend gebruik ik graag de vloeibare variant die ik meestal onder mijn make-up aanbreng. Het handige aan deze mist is dat je hem ook over je make-up kan aanbrengen zodat je zo de hele dag beschermt blijft. De mist is ultralicht, voel je niet zitten en moet je niet uitwrijven. 

Dat de lipgloss zijn comeback heeft gemaakt in 2018 is een feit. Ik betrap mezelf dat ik de laatste tijd soms sneller naar een gloss grijp i.p.v. een lipstick. Het is ook zo'n makkelijk product en geeft je meteen een frisse look. Leukste gloss van dit moment vind ik de Hi-Fi Shine lipgloss van Urban Decay. Deze glanzen supermooi en blijven best lang zitten voor een lipgloss. 



Benieuwd naar de zomerse artikels van mijn mede bloggers? Breng zeker een bezoekje naar hun blog! 


⭑ BeautyTreasures - Steffi
⭑ Nymphette - Marijke
⭑ Dresses and Daisies - Laurence
⭑ Latanie - Natalie
⭑ Ellen Is My Name - Ellen


Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.