Maybelline x Gigi Hadid | Coast to Coast collectie

zondag 3 december 2017


De eerste limited edition collectie van Maybelline is een feit. Niemand minder dan supermodel Gigi Hadid brengt haar eigen Coast To Coast collectie uit die, laten we eerlijk zijn er adembenemend mooi uitziet. Ik had dan ook meteen een kleine wishlist en passeerde de laatste weken Kruidvat net wat vaker om toch op tijd erbij te zijn. Helaas was de lipstick die ik het liefst wou (Taura) uitverkocht, maar op de tweede plaats stond de andere nudekleur die zeker ook de moeite is! 


Gigi Hadid was me al bekend nog voor haar carrière begonnen was. Ik was namelijk een grote fan van de realityreeks Housewives Of Beverly Hills (drama alert!) waar haar moeder Yolanda Foster in meedeed. Gigi en haar zus Bella waren daardoor ook regelmatig te zien. Misschien dat ik daarom deze collectie net wat leuker vind. Leuk feitje: Gigi is half Nederlands. 
De Coast To Coast collectie is opgedeeld in twee looks: East Coast Glam en West Coast Glow
De East Coast Glam look heeft een hoog New York City gehalte. Een opvallende cat-eye, frisse glow en geraffineerde, matte nude lippen. De zachtroze verpakking heeft een opvallend holografische letterbedrukking. Supermooi! 
De West Coast Glow met californische roots bevat eerder warme, zonnige tinten. Een gouden glow en rode lippen. De zachtroze verpakkingen bevat bij deze collectie gouden accenten. 

In de West Coast Glow collectie zit geen onbekende. Namelijk de Lash Sensational mascara die toch wel in mijn top 5 van favoriete mascara's zit. Een mascara die zowel voldoende volume geeft, mijn wimpers beter krult en de wimpers goed separeert. Ik schreef er al eerder een review over dus deze hou ik nog even bij als back-up! 

Ik wil trouwens even mijn frustratie kwijt over hoe de collectie er in het Kruidvat bijlag en dan vooral de lipsticks. Ik snap niet dat de producten niet in een doosje zaten en waren verzegeld, want bijna elke lipstick was gebruikt. Waarom sommige het zo moeilijk vinden om enkel de tester te gebruiken, het blijft me een raadsel, egoïstisch is het wel. 




Wist je dat ik vroeger zot was van de Nude Delight lipstick van Maybelline? Ondertussen zit hij niet meer in het assortiment, of hij kan ook van naam verandert zijn. Ik vond het een heerlijke nude kleur en McCall uit de East Coast Glam collectie is dat ook! Niet te vergeten dat hij mat is, dat is voor mij nog een extra pluspunt. Ik kan de laatste tijd ofwel voor een donkere lipkleur gaan ofwel ineens voor een zachte nudekleur. Bij twijfel kies ik zeker voor die laatste. McCall is een zachtroze nude kleur met warme ondertoon. Hij past wel het best met een lichte huidtint, anders gaat hij te bleek staan. Gelukkig kan ik hem net hebben. 
Aangezien het zo vroeg donker is en ik niet zoveel tijd heb gehad hebben jullie zeker nog een complete look met de lipstick te goed van mij. Die komt er snel aan! Ik wou het artikel alvast online zetten, omdat je er snel moet bij zijn moest je graag iets uit de collectie willen. 

Prijs Lash Sensational mascara: €13,99
McCall lipstick: €9,99

De Maybelline x Gigi Hadid Coast To Coast collectie is reeds verkrijgbaar bij geselecteerde Di en Kruidvat filialen. 



♥ 

2 opmerkingen

  1. Je maakt me enorm benieuwd naar deze! Ik ben benieuwd of deze me echt zo staan want het is een prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie collectie, wel kleine verpakking van de ene oogschaduw 😄😄
    Begrijp dat ook niet dat de mensen alle verpakkingen open doen, idd jammer .

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.