Opgemaakt | Zomer 2017

dinsdag 12 september 2017


Ik sta een beetje achter met mijn opgemaakt artikel wat wel duidelijk te merken was aan het hoopje producten dat zich begon op te stapelen. Aangezien ik geen idee heb wanneer ik wat juist heb opgemaakt heb ik besloten alles samen te nemen. Op zich is het niet zo veel en ben ik duidelijk zuinig geweest in de zomer! 

Een typische zomergeur die niet mag ontbreken in de douche is monoi. De Coconut & Monoi douchegel uit de Care lijn van Delhaize was daarom perfect. Zeker fijn in gebruik en de geur was mijn favoriet uit de Care douchegels. 
Eentje die hier al vaker voorbij is gekomen is de badolie Beauty Geheim van Kneipp. Zonder twijfel mijn favoriete Kneipp geur, maar ook de badolie die het meest verzorgend werkt. Mijn huid voelt nadien altijd gevoed en zacht aan waardoor het niet nodig is om me in te smeren met een bodybutter. 
De douchegels van L'Occitane blijf ik heerlijk vinden. De Relaxing Shower Gel bevat essentiële oliën zoals lavendel die zorgen voor de nodige ontspanning. Hier zou ik zeker een full size van in huis willen hebben! 
Met pijn in het hart heb ik mijn Secret deodorant stick opgemaakt. Ik nam hem vorig jaar mee toen ik op vakantie was in Kroatië. Hij werkt zó ontzettend goed! Het enige minpunt van deze deodorant is dat hij alles behalve anti-witte strepen werkt. Hier heb ik vaak wel om gevloekt, maar na een tijdje wist ik gewoon dat ik extra moest oppassen. 
Om wat meer textuur in mijn haren te krijgen gebruik ik graag haarproducten zoals de Surf spray van Bumble & Bumble. Helaas krijg ik er niet de perfecte beach waves van, maar dat had ik ook niet verwacht. 


Je hebt me al vol lof horen spreken over de sheet masks van Tony Moly en ik ben nog steeds even enthousiast. Het Tea Tree sheet mask heeft een zuiverende en verzachtende werking. Love it! 
De Aura Mirabilis Legendary Cream van Roger & Gallet heb ik ook zeer graag gebruikt. Deze crème maakte mijn huid net wat egaler en voelt zacht aan op de huid. 
Iets wat al veel te lang in mijn badkamerkast vertoefde was de Divine Sensation spray van Beau De L'Or. Ik kocht deze ooit op de Beautygloss party. Deze spray verfrist, verzacht en lift de huid. Een fijn product om tussendoor te gebruiken, vooral voor onderweg. 
Omdat ik soms toch wel last heb van prikkende ogen besloot ik de oogreinigingslotion van Garnier te proberen. Ik moet zeggen dat ik even graag hun micellair water gebruik om mijn ogen te reinigen. Goed, maar ook niet meer dan dat. 
Van Steffi kreeg ik als 'meter cadeautje' een mand vol leuke beauty spulletjes waar o.a. deze L'Institut Youth Resurfacing Peel sample van Darphin inzat. Hier ben ik zo van onder de indruk dat hij meteen op mijn wishlist terecht is gekomen! Deze peeling met glycolzuur laat je huid meteen ophelderen en je huid er jonger uitzien. Echt wauw.
Bij Lush vragen ze regelmatig als ze je plezier kunnen doen met een sample. Ik koos voor de Vanishing Cream, een lichte moisturizer die snel in de huid trekt. Eentje die voor mijn gemengde huid in de zomer wel goed van pas kwam. 
Het valt waarschijnlijk op dat ik niet op vakantie ben gegaan aangezien er niet veel zonnebescherming voorbij is gekomen. Ik heb het wel gebruikt hoor, maar de hoeveelheid is een stuk minder dan als je de hele dag in de zon zit. Wél maakte ik de Anthelios gezichtsspray met SPF 50 van La Roche-Posay leeg. Ik nam hem altijd mee in mijn handtas om door de dag even bij te sprayen over mijn make-up en zo nog steeds beschermt te zijn tegen de zon. 



3 opmerkingen

  1. geen van deze producten heb ik ooit gebruikt behalve de spray van divine. die ligt nog in mijn mandje hihi maar was fijn om voor en na het vliegen te gebruiken. ik ben benieuwd naar de Coconut & Monoi douchegel uit de Care lijn van Delhaize, ken het helemaal niet maar klinkt goed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende vele producten nog niet! Leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.