GLAMGLOW | Flashmud Brightening Treatment

woensdag 20 september 2017


Ik ben wat later op de Glamglow trein gestapt dan de rest. Het heeft inderdaad even geduurd voordat ik toch wou toegeven dat het meer dan enkel een hype was in beautyland. Nee, serieus ik ben best content met deze ontdekking. De DreamDuo nachtverzorging had ik even aan de kant gezet, maar nu het stilaan kouder wordt haal ik hem weer graag naar boven. Toch was ik het meest benieuwd naar hun maskers. Ondertussen al enkele maanden geleden nam ik het Flashmud Brightening Treatment mee. Eentje die ik in de zomer liever nog niet wou gebruiken, maar nu niet meer weg te slaan is in mijn skincare routine. 


Dit is een masker waar ik blij van word. Flashmud laat een doffe huid opnieuw stralen. Het werkt verhelderend en egaliserend. Zo zullen pigmentvlekken en oneffenheden lichter worden na het masker op regelmatige basis te gebruiken. 
Glamglow raadt aan om het masker de eerste keer drie dagen achter elkaar te gebruiken om zo het beste resultaat te bekomen. Daarna is het prima om het masker 1 tot 2 keer in de week te gebruiken. Wél moet je steeds na het gebruiken van Flashmud een zonnebescherming (liefst SPF50) aanbrengen de dag(en) nadien. 
Dankzij White birch leaf worden er verschillende zuren vrijgegeven die de huidtint balanceren. White Energy is een mooie mix van krachtige natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een intens helderend effect.
Flashlucent richt zich op het verjongen van de huid door op 3 niveaus te exfoliëren. 
En Reflectrum is een mengsel van verhelderende ingrediënten die een boost krijgen door het diamand photoluminescence om zo het reflecterende niveau van de huid te verhogen waardoor deze meer gaat stralen en er beter uitziet. 


Braafjes heb ik Flashmud eerst drie dagen achter elkaar gebruikt. Het masker breng je op een droge huid aan met draaiende bewegingen om lichtjes te exfoliëren. Na 20 minuten mag het masker eraf. 
Niet alleen blijft mijn huid superglad en zacht achter, ik merkte meteen dat mijn huid een opkikker heeft gekregen. Na de zomer zijn mijn pigmentvlekken altijd extra aanwezig ondanks het vele insmeren tegen de zon dus dit masker was zeker meer dan welkom. Na het nu al enkele weken te gebruiken zijn de vlekjes weer wat lichter geworden. Dat ze er volledig mee verdwijnen verwacht ik niet , maar ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn huid ziet er egaler uit en straalt. Ik zou er niet meer zonder kunnen. 

Prijs Glowglow Flashmud Brightening Treatment - Ici Paris XL: €49,90
3 opmerkingen

  1. Ik lees en hoor er heel veel over. Ik ben nog steeds niet op de trein gestapt, alhoewel ik niet eens weet of dit wel dierproefvrij is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb het ook nog niet getest, misschien moet ik dit maar eens doen :-) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze probeerde ik nog niet! Toch eens wishlisten precies.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.