Opgemaakt Juni '16

dinsdag 5 juli 2016


Nooo, mijn favoriete concealer is gewoon op. Ik kreeg er vorige week nog bitter weinig product uit, maar ik zat toen nog in de ontkenningsfase. Helaas is hij nu echt wel tot zijn einde gekomen. Producten opmaken is dus niet altijd even leuk! Al moet ik zeggen dat het een verlichting blijft om weer wat meer plaats in de kast te hebben (voor even dan toch). 


Wat een fijne mascara was dit! Ik heb hem veel langer dan drie maanden gebruikt (whoops), maar hij werkte nog prima en was niet slecht geworden. Hij geeft een mooi volume zonder je wimpers aan elkaar te kleven. 

Boehoee, ja dit vind ik nu eens heel jammer. De Naked concealer van UD is zowaar mijn topfavoriet geworden. Ik heb deze net wat langer als een jaar en bijna dagelijks gebruikt. Als je op zoek bent naar een concealer die je niet voelt of ziet zitten, niet in de lijntjes kruipt en een goede dekking geeft dan raad ik je deze zeker aan! Ik moet hem zo snel mogelijk opnieuw bestellen. 


Listerine - Avanced White Multi-Acion Mouthwash
Mondwater en tanden bleken in één keer? Ik was hier best benieuwd naar en ik moet zeggen dat deze mij aangenaam verrast heeft. Na twee weken zouden je tanden witter moeten worden en ik merkte inderdaad een verschil. Geen extreem kleurverschil, maar verkleuringen verminderen en mijn tanden lijken toch wel een tintje witter!

H&M - In-Between-Days Dry Shampoo
Toen H&M hun beautylijn had uitgebreid ging ik in Antwerpen eens een kijkje nemen, want ik was erg nieuwsgierig. De make-up collectie heeft me tot nu toe nog niet aangesproken, maar deze droogshampoo heeft het zeer goed gedaan. Hij was wat aan de prijzige kant (€7,99), maar naar mijn gevoel deed ik er veel langer mee dan een droogshampoo van Bastiste. 

Mijn eerste fles van dit nieuwe micellair water is erdoor gegaan. Ik ben nog steeds enthousiast over deze reiniger. Door de olie die erin zit wordt mijn oogmake-up grondiger verwijderd. Een back-up stond al klaar dus dat zegt genoeg!


Lush - Tea Tree Water
Deze toner lijkt er erg snel zijn doorgegaan al gebruik ik hem al een lange tijd. Ik was er vooral benieuwd naar als hij zo goed zou werken tegen onzuiverheden en puistjes, omdat hij antibacterieel werkt. Dat deed hij inderdaad prima, alleen maakt hij mijn wangen droger (het eindeloze probleem als je een gemengde huid hebt) en daarom ben ik nu overgeschakeld naar A Breathe Of Fresh Air van Lush. 

Ocean Salt gaf me altijd een vakantiegevoel. Deze scrub kan je zowel voor je gezicht en lichaam gebruiken. Voor het gezicht is hij misschien wat grof, maar ik vond het heerlijk om hem eventjes te laten inwerken zodat het zeezout zijn werkt kon doen en puistjes deed verdwijnen. Deze wil ik zeker opnieuw kopen!

L'Occitane - Almond Shower Oil
Weer een mini douche gel van L'Occitane. Deze Almond versie heb ik nog al enkele keren gehad en heb er nog eentje klaarliggen om mee te nemen op vakantie. Ik blijf fan van L'Occitane geuren en de douche olie is lief voor mijn huid. 



5 opmerkingen

  1. Die mascara van maybelline is inderdaad erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je fijne producten opgemaakt, blijft leuk voor te zien wat je zoal opmaakt :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie artikelen heb je opgemaakt! De micellair water heb ik ook, vind ik ook heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt erg leuke producten opgemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie opgemaakte producten. Ik herken enkele fijne producten zoals de Lush goodies en het micellaire water van Garnier. Naar de concealer van UD ben ik benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.