Lush | Karma Bubble Bar

maandag 11 juli 2016


Het was een enorm druk, maar ook een enorm leuk weekend geweest. Ik ben goed verwend geweest op mijn verjaardag dus ik mag zeker niet klagen. De dag van mijn verjaardag heb ik stukjes liggen vloggen dus de vlog ervan komt er deze week nog aan! 
Gisterenavond lastte ik een serieus ontspanningsmoment in en hoe kan je dit beter doen met een Lush product?
De Karma bubble bar trok deze keer mijn aandacht. Wat ziet hij er ook pretty uit met zijn gouden glitter top. HAAL JE INNER HIPPIE SPIRIT NAAR BOVEN
De Karma geur is ondertussen immens populair geworden bij Lush dat er ook een parfum van is uitgebracht. Het is geen alledaagse geur, maar wel een krachtige, exotische mix van sinaasappel en patchouli. Ook lavandin (een soort lavendel) en pijnboom olie zorgen voor de relaxerende en frisse toets. 
Net omdat hij niet alledaags is vind ik hem heerlijk. 

Deze Karma bubble bar verkruimel je onder stromend water waardoor je een bad vol schuim krijgt. Bubble bars kan je altijd meerdere keren gebruiken als je wilt. Met deze Karma bubble bar doe je een drie à vier keer.
Het badwater kleurt mooi donkerpaars en bevat gouden glitters, me likes! Ik heb nu eenmaal een zwak voor paars en goud samen. 
Als de Karma bubble bar een oogschaduw zou zijn zou ik zeggen dat hij enorm gepigmenteerd is. Dat merkte ik al met foto's maken, want hij liet paarse sporen na aan mijn handen en waar ik hem neerzette. Gelukkig was dit wel makkelijk te verwijderen.
De geur is intens en zorgt voor een heerlijke bad belevenis. Iets wat ik echt nodig had na dit druk weekend. Ik voelde me nadien even herboren en de stress van de laatste dagen viel ook van me af. 

Ik ga hem zeker opnieuw kopen!


Prijs: €6,95

11 opmerkingen

 1. Deze bubble bar ziet er alvast leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Karma is mijn favoriete geur en deze ziet er zo goed uit! I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In bad gaan met LUSH is altijd genieten, eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke! Mijn dochters zijn weg van die bubblebars/bathbombs! Ik ben meer een douche-persoon. Benieuwd naar je vlog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er echt heel gaaf uit zeg! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kleine piramide :D zo leuk! Deze heb je geen bad voor nodig toch, of wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oo hij ziet er zo leuk uit, klinkt heerlijk!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat klinkt dat heerlijk zeg. Als ik dit lees wil ik ook een bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er te gek uit! op zo'n momenten baal ik altijd enorm dat wij geen bad hebben.. Die komt er zeker als wij eens een huisje gaan kopen. Musthave alleen al voor de bars van LUSH haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie! Ik heb al een paar keer met deze in mijn handen gestaan maar volgende keer gaat hij dus echt mee! Krijg gelijk zin om zelf ook in bad te gaan haha

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.