Sneak Peek | Soon On The Blog

maandag 25 juli 2016


Lieve lezers, het is even geleden dat ik achter de laptop zat en voor mijn blog werkte. Net voor mijn vakantie zorgde ik er voor om nog twee artikels vooruit te werken. Zo kon ik met een gerust hart even afstand nemen van mijn blog en voluit genieten. Dat heb ik ook gedaan. Een weekje lang geen mails beantwoorden, geen foto's maken of een review schrijven en geloof me, dat kan deugd doen! Het is zelfs moeilijk om de draad weer op te pikken, want ik zit stiekem nog in vakantie modus. Dutjes overdag doen zal vanaf morgen helaas voorbij zijn, dan is het pas echt back to reality. Maar over een kleine drie weken kan ik opnieuw genieten van een weekje niksen.
Ik moet dus zeker niet klagen en beloof je dat er weer heel wat leuke blogposts aan zitten te komen. Om er even terug in te komen geef ik je alvast een sneak peek van wat je snel hier op mijn blog mag verwachten. Oh, en een vakantie verslag komt er zondag aan in het tweede deel van Picture My Life.♥ L'Oréal Professionel - Wild Stylers 60's Babe Dry Touch Powder Spray
♥ WAAM - 100% pure olie (hier volgt ook een leuke winactie van!)
♥ Maybelline - Lash Sensational Luscious with oil blend
♥ L'Oréal - Infallible Foundation
♥ Maybelline - Affinitone Concealer


Maybelline - Master Precise Curvy Liquid Eyeliner
Maybelline - Master Contour V-shape Stick
♥ Instantly Ageless - Anti-rimpelcrème
♥ Essie - Gel Couture
♥ L'Oréal - Make-up kwastenIk kan alvast niet wachten om met alles aan de slag te gaan. Naar wat ben jij het meest benieuwd? 


5 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.