BECCA x Jaclyn Hill | Champagne Collection Face Palette

woensdag 13 juli 2016


Door het grote succes van Champagne Pop is de samenwerking van Becca met Jaclyn Hill uitgebreid. De Champagne Collection is limited edition, enkel Champagne Pop hebben ze aan het vaste Becca assortiment toegevoegd. Deze keer verwend Jaclyn ons met een Face palette, Eyeshadow palette, vloeibare highlighter, cream highlighter... 
Champagne Pop heb ik al een tijdje in mijn bezit en behoort nu ook tot één van mijn favoriete highlighters. Ik was dus het meest benieuwd naar het Face palette. Mijn collectie aan blushes verdiende wel een uitbreiding en ik verwelkom de nieuwe gouden highligter Prosecco Pop! Het Jaclyn Hill Face palette is echt een plaatje. Het palette is best zwaar, maar uit stevig materaal gemaakt. Heel moeilijk te fotograferen wel met de blinkende binnenkant (bloggersprobleempje).
Het palette ziet er op zich al een feestje uit en als je het opent wordt je er nóg vrolijker van. Drie prachtige blushes en twee opvallende highlighters stelen meteen de aandacht.
Ik was zelfs benieuwd naar de spiegel, want deze werd als 'meest perfecte spiegel uit een palette' ooit uitgeroepen en dat kan ik beamen! 


Al de blushes en highlighters uit het palette hebben een naam gekregen. Ik overloop ze even:
Blushes
Rosé Spritz: fel roze met gouden frost en warme ondertoon
Amaretto: medium bruin roze met een erg subtiel gouden glitter in 
Pamplemousse: helder donkerroze kleur met een satijnen finish


Highlighters
♥ Champagne Pop: witgoud met een perzik roze ondertoon
 Prosecco Pop: warm goud met gele ondertoon 


Zowel de blushes als highlighters zijn érg goed gepigmenteerd. Niet te enthousiast met je kwast product nemen is dus de boodschap. Rosé Spritz is meteen mijn nieuwe blush lieveling, terwijl Pamplemousse ook wel erg lief staat. 
Amaretto lijkt wel erg bruin, maar dat valt goed mee op je huid. Ik vind dat deze eerder voor een naturelle look zorgt. Omdat ik bleek ben moet ik er ook maar weinig van aanbrengen.

Champagne Pop ken ik natuurlijk al. Misschien is het gek dat ik hem nu tweemaal heb, maar kan je ooit genoeg Champagne Pop hebben? Een backup kan nooit kwaad!

Prosecco Pop is erg warm dus deze is niet voor iedereen weggelegd. Voor een getinte of gebronsde huid zal hij net wat beter staan, maar ik vind zo'n gouden gloed ook prachtig!

Zowel de blushes als highlighters van Becca zijn een enorm plezier om mee te werken. Ze zijn romig en hebben geen last van fallout. In deze look gebruikte ik de Rosé Spritz blush met de Prosecco Pop highlighter (ik heb ook lichtjes gecontourd met Taupe van Nyx). 

Iets uit de Champagne Collection van Becca x Jaclyn Hill bemachtigen is helaas niet zo simpel. Ik heb hem van Sephora waar hij 52 dollar kost (dankzij Anneloes!), maar hij was enkele weken terug ook te verkrijgen op SpaceNK. Hopelijk doet Babassu deze collectie ook nog binnen! Heb jij iets uit de Champagne Collection of wat trekt het meest jou aandacht? 

13 opmerkingen

 1. Mooi hoor! Die highliters zijn beide echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh...wat een mooie blush / Highlighter palette!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt altijd zulke leuke producten! Dit is ook weer een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig palette. Ik vind de Rosé Spritz erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Holy moly wat een beauty, dit is echt een gaaf palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is echt prachtig he! Ik heb 'm ook, ga vandaag de review maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog niets van Becca! Shame on me! Dit is wel een prachtig doosje inderdaad. Kleur staat je mooi ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw wat een prachtige palette! Ben hier wel een beetje jaloers op hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wauw deze is echt zoooo mooi. Ik hoop dat 'ie nog op Babassu komt!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.