Personal | Picture My Life Juli '16 part 1

zaterdag 16 juli 2016


Nu al een Picture My Life? Ja, ik heb besloten om vandaag al wat laatste nieuwtjes met jullie te delen, omdat er heel wat vakantie foto's aan zitten te komen en dan wordt het misschien net wat te lang eind deze maand. Van mijn verjaardag vieren tot knuffelen met een superschattige pup: dit waren mijn eerste twee weken in juli.Puppy love! Ik ging Proxi, de border collie van een vriendin een bezoekje brengen. Zoooo schattig. Ik zou hem zo mee naar huis willen nemen, maar Bo (de kat) zou er niet zo gelukkig mee zijn! 


Snapshot van enkele toppers! Sommige producten ben ik nog maar net aan het testen. Met de Karma bubble bar van Lush heb ik al van verschillende bad momenten kunnen genieten en Tom Odell staat nog steeds op repeat hierzo ♥


I.need.this.in.my.life. 
Ik moet er niet veel woorden aan vuil maken. Hoe mooi is dit nieuw limited edtion oogschaduw palette van Kat Von D? Een vriendin van mij is op dit moment op vakantie in Amerika en ik heb haar lief gevraagd als ze voor mij hem wou meenemen. Hopelijk kan ze hem vinden!


Het was vorige week mijn verjaardag en dat werd uitgebreid gevierd!
Eerst met ontbijt in Coffee Café. 


En namiddag ging ik een High Tea doen met Steffi in Maastricht. 


Ik vond het heel lekker en gezellig! Misschien wel iets te duur voor wat het net inhoud, maar toch leuk om te doen voor een verjaardag. 


We ♥ Maastricht!
Helaas gaan jullie even moeten wachten op de vlog die ik heb gemaakt. Na heel wat stress door niet te weten waarom het beeld van mijn bewerkte video haperde weet ik dat het uiteindelijk aan Windows Movie Maker ligt. 


Mijn verjaardag eindige ik in El Bocado met heerlijke tapas en cocktails! 


Afgelopen zondag had ik een verjaardagspicknick met de familie. Omdat het erg warm was gingen we onder de bomen zitten, waardoor ik achteraf vol muggenbeten stond (zelfs na een muggenspray en door mijn kleed heen). Van killer mosquito's gesproken!


Pink lemonade! 
Valt het op dat roze mijn lievelingskleur is? 


Ik maakte oa. fruitspiesjes, belegde sandwiches en had carrot cake als dessert. 


Na lange tijd waagde ik me nog eens een cut crease te maken. 


Ik werd uitgenodigd voor het Essie Gel Couture event. Deze nagellak zou tot 12 dagen lang op je nagels blijven zitten, maar meer hiervan vertel ik je binnenkort! 


Alvast een kleine sneak peek van enkele nieuwe kleurtjes. Het is voor elk wat wils en ik heb alvast enkele favorieten. 8 opmerkingen

 1. Leuke week, gefeliciteerd nog trouwens! En wat een schattige puppy, die wil ik inderdaad ook zo mee naar huis nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om je week mee te kijken. Ik hoop dat je vriendin het palette voor je kan scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die nieuwe Essie flesjes zien er gaaf uit! Veel lekker eten :D Hopelijk kan je vrienden het Serpentina palette vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Hele lieve hond en heerlijk eten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd!!! Ja Maastricht is leuk! Gelukkig woon ik er maar een kwartiertje vandaan. :) Wat heb je een mooie week gehad! En die Kat von D paletten, die wil ik ook wel, mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mmm ik zie heel veel lekker eten en aaaah de hond <3 Dat palette is ook gaaf zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh heerlijk die tapas hapjes en food! <3 love it en dat palette oeh!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk overzichtje! En wederom een knappe ooglook.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.