Lush | Breath Of Fresh Air Toner Water

woensdag 20 juli 2016


Lush is erg geliefd op mijn blog de laatste tijd en vandaag verwen ik jullie er weer mee. In mijn opgemaakt artikel van juni vertelde ik al dat mijn Tea Tree Water van Lush leeg was en ik hem heb vervangen met Breath Of Fresh Air. Waarom? Wel, ik vond de Tea Tree Water toner erg fijn werken, vooral om mijn huid onder controle te houden tegen puistjes. Alleen komt nu de maar, hij liet mijn wangen droger aanvoelen dus voor een gemengde huid als ik heb was hij niet zo ideaal. 
Benieuwd als Breath Of Fresh Air het beter doet? 


Breath Of Fresh Air Toner Water wordt omschreven als de meest verfrissende onder de toners met dank aan het vers zeewater dat boordevol mineralen zit. Het zeewier extract en roos absolute houden de huid in balans. Roos absolute helpt roodheid ook verminderen terwijl de patchouli essentiële olie verkoeld en de huid doet samentrekken. 

Deze toner werkt fijn in de zomer om je op frissen, maar kan natuurlijk ook steeds na het reinigen van je gezicht gebruikt worden. 
De spray zou als een nevel werken, maar ik vind hem er vrij direct uitkomen. Dit kan ook wel aan de spraykop liggen, want bij het Tea Tree Water was dit toch net wat subtieler. Je kan de toner ook altijd eerst op een wattenschijfje aanbrengen, dat verhelpt het probleem natuurlijk. 


Wat hou ik van deze toner! Dit had mijn huid net nodig. Ik breng hem zowel in de ochtend als 's avonds na het reinigen aan. Mijn huid voelt nadien extra zuiver en zoals beloofd is het een fijne verfrissing. Hij droogt mijn huid helemaal niet uit, maar deze voelt zelfs zacht aan nadien. 
Van onzuiverheden en puistjes mag ik voorlopig ook niet klagen dus ik heb zeker voldoende aan Breath Of Fresh Air!


Prijs: €6,95


10 opmerkingen

 1. Ik hoor hier zoveel goeds over, misschien probeer ik hem ook wel eens. Maar mijn routine die ik nu heb is ook prima, dus dat houd ik even zo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt fijn maar ik kan niet kiezen tussen de toners die Lush heeft xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een van mijn favoriete lush producten. Hij ruikt zo lekker subtiel. Bij mij is het wel een soort nevel als het eruit komt dus denk inderdaad dat het je kopje is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de tea tree die vind ik ook echt top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ik dan ook liever deze probeer dan de Tea Tree versie want die droogt mijn huid dan ook wel uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heel fijn! Ik wil ook echt eens langs bij een Lush winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had deze ook, heb ik geruild met iemand. Bij mij deed ie niet veel helaas. Fijn dat ie het bij jou goed doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook helemaal fan van de Lush producten en al helemaal van hun Tea Tree tonic. Super en heerlijk verfrissend nu

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik al jaren de Eau Roma Water tonic, maar misschien dat ik volgende keer deze is koop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.