Urban Decay | Naked Skin Concealer

vrijdag 26 juni 2015


Ik heb even geduld moeten hebben om de nieuwste concealer van Urban Decay te bemachtigen. Nog voor Urban Decay online te koop was bij Ici Paris Xl had ik ernaar gezocht, uiteindelijk was ik overal te laat en vorige week kreeg ik een mailtje dat hij terug in stock was! Ondertussen heb ik hem al een week lang elke dag gebruikt en krijg je vandaag te horen als hij de hype waard is.. 


De Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (wat een mond vol!) is een concealer gelijk geen ander. Hij bedekt imperfecties met een onzichtbaar Naked Skin gevoel. De gewichtloze formule geeft je een volledige dekking die opbouwbaar is. Hij is half mat, je ziet + voelt hem niet zitten en hij zal NOOIT in de lijntjes trekken. 
Klinkt als de perfecte concealer, niet? 

Hij komt in een rosé gouden doosje, die het voor mij weer moeilijk maakt om niet weg te gooien. Ik heb gewoon iets met mooie verpakkingen haha.
Ik vind dat de producten van urban Decay er gewoon altijd erg leuk uitzien. Misschien daarom dat ze 'must have it' uitschreeuwen. 
De glanzende draaidop van de concealer is enkel heel gevoelig voor vingerafdrukken, maar dat stoort me niet zo erg. 


Een vloeibare concealer vind ik zelf het fijnste werken met een sponsapplicator. Je kan er ook veel beter mee doseren, want hoe gek ik ook ben van de Pro Longwear concealer van MAC zijn verpakking met het pompje blijft best irritant. Je hebt altijd teveel en met een sponsapplicator kan je de concealer ook rechtstreeks aanbrengen. 
Deze applicator is niet schuin zoals de meeste, maar recht zodat je hem aan beide kanten kan gebruiken. Hij is heel soepel en zacht en brengt het product hierdoor erg fijn aan. Ook hangt er genoeg concealer aan de applicator om onder beide ogen te gebruiken. 



LIGHT NEUTRAL 

De kleur uitkiezen was niet zo simpel aangezien ik hem niet kon testen. Ik ging online dan maar wat rond zien en besloot voor Light Neutral te gaan. Ze hebben 8 verschillende tinten die gaan van erg licht tot donker en je kan kiezen voor een warme ondertoon of neutrale. Ik was bang dat Light Warm te licht ging zijn, want er is een groot verschil met Light Neutral. Light Warm heeft ook een erg gele ondertoon. 
Light Neutral waar ik dan ben voor gegaan mocht eigenlijk toch een tintje lichter zijn, vooral als ik hem zou gebruiken om te shapen zal je geen extreem effect zien. Maar om hem te gebruiken om oneffenheden te bedekken en een beetje op te lichten is hij wel perfect. 



Boven: zonder concealer
Onder: met Naked Skin concealer 

Mijn eerste indruk was meteen: Wauw! Hij blend echt heel makkelijk in mijn huid en geeft meteen een volledige dekking (hij is wel niet zo extreem qua dekking als de Pro Longwear concealer van MAC moest je je dat afvragen).
Zijn finish zou half mat zijn, maar ik zou hem eerder volledig mat noemen en zo blijft hij ook de hele dag. Ik vind afpoederen zelf overbodig, want (klein applaus) hij kruipt voor geen meter in de lijntjes! Hij blijft gewoon de hele dag perfect zitten. Iets waar de meeste concealers echt wel van kunnen leren. Laat ik er wel bij zeggen dat ik hier niet zo heel snel last van heb, maar ik poeder bij de meeste concealers wel goed af.
Voelt hij dan ook aan als een naked skin? Jazeker! Hij is echt superlicht van textuur en je ziet hem ook nauwelijks zitten. Het verschil als je hem aanbrengt is wel duidelijk (gelukkig), maar hij oogt lheel naturel.  



We zijn ondertussen een onafscheidelijk duo geworden de Naked Skin concealer en ik. Hij wordt elke dag met veel liefde gebruikt.
Als je nog op zoek bent naar een goede concealer raad ik je deze zeker aan! 

Prijs: €23,70

♥ 

5 opmerkingen

  1. Laat ik nu toevallig vandaag naar Amsterdam gaan en tijd hebben gereserveerd om naar de Ici Paris te gaan ;) Wilde deze aanschaffen dus je positieve en fijne review komt als geroepen! Ik ga zeker even kijken of de juiste kleur voor mij er tussen zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit ook echt een topper!

    Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het er heel natuurlijk uitzien, toppertje !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aaaah onafscheidelijk hihi, klinkt erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.