Origins | Brigther By Nature SPF35 Skin Tone Correcting Moisturizer

maandag 1 juni 2015


Als ik een keuze moet maken naar welke skincare producten momenteel mijn voorkeur gaat zou ik niet meteen weten wat te antwoorden. Zoals je misschien al gemerkt hebt ben ik een grote Philosophy fan, maar ook de producten van Origins vind ik erg fijn. De Brighter By Nature moisturizer gebruik ik ondertussen ook al weer een hele tijd dus vandaag mijn oordeel! 


Een moisturizer die je huid corrigeert en egaal maakt dat belooft deze Brighter By Nature te doen. Hij licht je huid op waardoor pigmentvlekken lichter worden. In combinatie met de Skin Tone Correcting Serum leek hij mij perfect en niet te vergeten dat hij SPF35 bevat. Dit kan mijn huid deze zomer zeker gebruiken! Ik gebruik ook nog steeds mijn gewone zonnebescherming, maar wat extra's kan zeker geen kwaad. Vooral als je weet dat de pigmentvlekken bij mij meteen opduiken na 5 minuten in de zon te zitten (zonder bescheming dan weliswaar).


De crème is redelijk dun en smeert daardoor makkelijk uit. Ik heb een gemengde huid en vind dat hij mijn huid minder doet glanzen. Soms heb ik wel de indruk dat ik er droge plekken door krijg, maar ik ben niet 100% zeker als het van deze crème komt. Een gemengde huid is gewoon niet zo makkelijk, omdat mijn t-zone eerder vet is en mijn wangen droog. Ik gebruik dan soms ook een andere moisturizer voor mijn wangen. 

Ziet mijn huid er egaler uit? 
Ik vind hem fijn in combinatie met het serum van Origins. Ik vertelde al dat mijn pigmentvlekken lichter zijn geworden, maar verdwijnen doen ze helaas niet. Mijn huid ziet er voor de rest wel prima uit: ze straalt meer en ik heb ook nog steeds minder last van zwarte puntjes en puistjes! Dat laatste is wel opvallend. Ook vind ik het heel positief dat hij zo'n hoge SPF bevat. 

Erg fijne moisturizer dus! Al ben ik nu razend benieuwd naar de Renewed Hope In A Jar van Philosophy en ga hem stiekem beginnen te testen...

♥ 


5 opmerkingen

 1. Ik ben super benieuwd naar origins en al helemaal na je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik heb last van wat pigmentvlekjes en heb nog steeds niet een product gevonden wat echt goed helpt.
  Ik ben hier wel nieuwsgierig naar, ook al zeg je dat je pigmentvlekken niet helemaal weg zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit nog niet, maar het klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt wel goed! Ik zou er ook eens eentje moeten aanschaffen voor de zomer :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.