Serena's Stijlgids

vrijdag 12 juni 2015


Ondertussen zijn er al heel wat bekende bloggers die hun eigen boek hebben uitgebracht. Iets wat misschien voor sommige begint te vervelen? Wel, voor mij niet. Ik vind het geweldig dat ze die kans krijgen en elke blogger heeft zijn eigenheid. Iedereen heeft hoogstwaarschijnlijk wel een voorkeur naar bepaalde bloggers. De blog van Serena 'Beautylab' volg ik ook al enkele jaren en ik was dan ook erg benieuwd naar haar boek. Na veel positiefs te horen besloot ik het boek te bestellen. 
Serena's Stijlgids is opgedeeld in 6 onderwerpen die gaan van Beauty, Bath & Body, Fashion, Interieur, Food en Travel. Het boek staat vol met prachtige foto's die Serena allemaal zelf heeft genomen. Hoe freaking adorable zijn trouwens haar katten Clarence & Coco wel niet! Ik heb al heel wat beauty boeken staan en mijn kennis vind ik zelf al vrij groot, maar toch ontdek ik nog steeds wel tips die van pas kunnen komen. In Serena's Stijlgids vind ik het vooral handig dat ze het heeft over de juiste ondertoon van je huid en welke kleuren bij je passen. 


De Do It Yourselfs in haar boek vind ik erg geslaagd. Hier is Serena echt TOP in en ik ben zeker van plan er enkele van te proberen binnenkort. De zelfgemaakte bodyscrubs en bodybutter lijken me heerlijk. Op fashion gebied kan ik heel wat bijleren! Niet meteen mijn sterkste kant, maar dankzij Serena haar tips sta ik weer wat verder. De 3-kleurenregel kende ik bijvoorbeeld nog niet en ga ik meteen eens proberen! 


Ook deelt Serena enkele heerlijke recepten zoals het welbekende Dr. Pepper-kip recept. Klinkt in eerste instantie gek, maar lijkt me toch erg lekker! De witte chocoladetaart trok me als dessert verslaafde ook meteen aan. 


Het boek is inderdaad een mooie aanvulling van haar blog en je leert Serena erin ook wat beter kennen.
Het zit mooi in elkaar en is een erg fijn boek om er even bij te nemen als je wat inspiratie wilt opdoen of graag creatief aan de slag wilt door je aan een DIY te wagen. 

Prijs bij Bol.com: €22,50

♥ 

3 opmerkingen

  1. Het lijkt mij ook vooral een mooi boek! Ik ben wel benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit boek wil ik ook erg graag. De inhoud ziet er goed uit maar had ook niet anders verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil dit boek nog hebben! ik ben heel erg benieuwd wat ik ervan vind

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.