HOME | Een Glimp Van Mijn Interieur

zaterdag 20 juni 2015


Ik woon nu alweer anderhaf jaar in mijn nieuwe woonst en ben er nog steeds supergraag. Mijn interieur is nog niet helemaal zoals ik zou willen, maar ik heb zeker enkele favorieten plaatsjes die me een vrolijk gevoel geven. De laatste tijd heb ik ook mijn best gedaan om hier en daar wat te veranderen. Ik zou wel nog een stukje moeten verven wat ik blijf uitstellen, maar ik heb me voorgenomen dat als er slechte dagen in mijn verlof vallen ik geen excuus meer heb. Vandaag krijg je wel al de 'zo goed als' afgewerkte plaatsjes te zien! 


MAKE-UP + BLOG RUIMTE

Op de ontbrekende tegels na (er stond vroeger een deur) is dit natuurlijk mijn topplaats! Hier breng ik mijn make-up aan (wat soms ook wel in de badkamer gebeurt als het snel moet gaan) en zit ik ook vaak achter de laptop om te bloggen. Als ik een vermoeiende dag heb gehad kan dat laatste wel eindigen in de zetel. 
Mijn Alex ladekast begint serieus vol te raken net als de lade van de toiletafel waar nu al niets meer bij kan. Ik ga dit binnenkort moeten herordenen vrees ik! 


LOUNGE RUIMTE


Ik heb geen vensterbanken in huis, want mijn vensters gaan helemaal tot beneden dus met mijn legplanken ben ik wel erg blij. Zo kan ik toch nog wat plantjes kwijt. Ook mijn beauty boeken kregen er een speciaal plaatsje. 
Mijn kader met quote vind ik superleuk geworden. Ik wou er al erg lang eentje en eindelijk vond ik deze quote op Etsy. Ik moet enkel mijn passe partout nog aanpassen, maar van ver valt het gelukkig niet zo op!


Vroeger had ik zwarte en groene kussentjes, maar dat groen was ik beu gezien. Ik kocht al twee nieuwe kussentjes en nu ga ik enkel nog twee hoezen kopen (ook op Etsy!) dan kan ik deze met de groene verwisselen. Mijn namaak schapenvelletje komt van Ikea. Het valt waarschijnlijk op dat ik het ook graag gebruik om product foto's op te maken! Ik ben verliefd op mijn nieuwe wandklok ♥ seieus! Sinds ik op mijn eigen ben gaan wonen heb ik er nooit één gekocht dus vond ik dit wel tijd (!) worden. 


En hoe kan je niet van pioenrozen houden? Ik nam ze vorige week mee van Maastricht en ze maakten me elke dag net dat beetje gelukkiger. Ik geniet ook het meest van snijbloemen. Misschien heb je er niet zolang plezier van, maar ik kan ze in ieder geval niet vergeten water te geven! 

♥ 

10 opmerkingen

 1. Wat een super gezellig huisje heb je! Heel leuk om te zien. Zelf moet ik mijn werkkamer nog echt opnieuw indelen. Het is nu net niks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige plekjes allemaal, ik wil ook een eigen make-up / bloghoekje hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat ziet er gezellig en mooi uit, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt Griet! Je huis ziet er echt super uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Waar heb je die ladenkast gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oo wauww wat prachtig! Oo ik heb nog maar mijn Alex kast gekocht en ik ben meteen verliefd :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw ziet er super gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk en opgeruimd hoekje! Die ladekast heb ik bij Ikea nog niet gezien maar zou ik ook wel kunnen gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.