#BelgianBloggersCountdownToSummer

dinsdag 23 juni 2015


Samen met een hoop andere belgische bloggers telde ik de laatste weken af naar de zomer. Niet dat er veel zomer te zien is, maar dat kan nog steeds goed komen #wishfulthinking. Ik kreeg van Laurence weer een mailtje om op Instagram mee te doen aan deze countdown met elke dag een ander zomers onderwerp. Het is me niet gelukt om elke dag mee te doen, maar desondanks vond ik het (zoals bij kerst) weer een erg leuk initiatief. 


Haal je zonnecrème uit de kast
Hier vond ik mijn summer essentials wel van pas komen! Mijn zonnecrème voor mijn gezicht van Biotherm gebruik ik bijna dagelijks, maar die van Lovea is nog niet veel uit de kast kunnen komen. 


Genieten van de mooiste zomerhit
Get Lucky van Daft Punk blijft voor mij mooie herinneringen naar boven halen van mijn reis naar Kroatië. Ik vond dit één van mijn leukste vakanties.


Zomerse zonnebril
♥ my sunnies! Ik kan me geen zomerse dag zonder zonnebril voorstellen. 


Een zomers kleurtje
Ik haalde enkele prachtige MAC lipsticks naar boven die ik in de zomer graag draag. 


Geurtjes met een zomers tintje
De Escada geuren zijn dé perfecte zomer geuren en ook de body mists van Victoria's Secret zijn echt heerlijk om te gebruiken als het warm is.


Dit is om af te likken (ijsjes tijd)
Ik weet dat ik die dag net énorm veel zin had in een Magnum Double Caramel, maar ja die had ik natuurlijk niet in huis. Een cornetto was wel een prima tweede keuze haha!


Verlangen naar de komende vakantiebestemming
Jammer genoeg ga ik niet in Aruba tussen de flamingo's lopen, maar ik hoop er ooit wel naartoe te gaan. Een tropisch eiland zou nu echt wel welkom zijn voor mij, al wordt het dit jaar vakantie in eigen land. 


Heb jij leuke plannen voor de zomer? 
♥ 

6 opmerkingen

 1. Wat een heerlijke zomerse foto's! Ik kom er helemaal van in de stemming. Hopelijk krijgen we snel mooi zomer weer zodat we volop van de zomer kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, ik krijg er echt een vakantiegevoel door! Ik heb nog geen plannen, omdat het nog een beetje afhangt van school. Maar goed.. lastminutes bestaan altijd haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke challenge en zomerse foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhhhh wat heerlijk zomers allemaal. Please Zonnetje kom en nu heb ik trouwens nog meer zin om op vakantie te gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe foto's staan erbij! Als die zon en die temperaturen nu ook eens zouden willen uitkomen en ook blijven he! Ik ben dat herfstweer meer dan beu :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oo heerlijke zomerse foto's <3
  Ik wil de zon nu!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.