Yankee Candle: Snow In Love + Christmas Eve + Fireside Treats

woensdag 3 december 2014


Geen kerst zonder Yankee Candles ten huize Griet. Al enkele jaren ben ik verzot op deze heerlijk geurende kaarsen. Het begon allemaal met wax tarts die ik meenam uit Dublin. Toen was ik helemaal nog niet bekend met Yankee Candle, maar vond hun aanbod aan geuren geweldig. Wax tarts hebben iets meer mijn voorkeur, omdat de geur veel intenser in de kamer hangt. Al mag het soms ook iets subtieler zijn. Ik heb ondertussen drie kleine jars met voor mij de perfecte kerstgeuren. Snow In Love
Dit is zonder twijfel de meeste populaire geur uit het kerst assortiment dit jaar. Als je niet van die extreme zoete of kruidige geuren houdt dan is deze misschien wat voor jou. 
Snow In Love heeft een zachte en erg frisse geur met een klein zoet kantje. 


Christmas Eve
Zoals de naam zegt, deze geur moet je aan kerstavond doen denken. Hij wordt omschreven als de geur van een open haard, gesuikerde pruimen en gekonfijte vruchten. 
Ik hou van de zoete rode vruchten met een brandende open haard geur. 


Fireside Treats (al duidelijk in gebruik geweest!)
Geroosterde marshmallows klinken misschien in eerste instantie erg zoet, maar deze geur heeft ook dat rokerige wat ik zo lekker vind. Deze hoort eigenlijk niet bij de kerstgeuren (al past hij voor mij er zeker bij!), maar bij de kruidige geuren. Hier moet je wel van houden natuurlijk. 


De jars zijn wel wat kostelijker, maar achteraf heb je wel een mooi potje over. Ze gaan ook erg lang mee. Deze kleine jars hebben zo'n 40 branduren. Het is ook belangrijk om je lont kort te houden (3 mm), zodat de kaars niet gaat walmen. Ook laat je best de kaars de eerste keer zolang branden tot de bovenkant helemaal gemolten is. Zo brandt hij mooi egaal naar beneden. Een tip die ik zelf nog maar een tijdje ken! 


Wat is jou favoriete Yankee Candle? 

8 opmerkingen

 1. Lijken me erg lekker deze Yankee Candle's. Ik heb er persoonlijk nog geen ervaring mee maar hoop binnenkort toch wat te bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt heerlijk ingeslagen! Christmas Eve en Firesided treats heb ik ook, maar dan in het klein. Echt twee heerlijke geuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk ik krijg het als het goed is vandaag binnen de bestelling van yankee candle! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me heeerlijk! De kerstgeuren zijn echt heel origineel:) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van geurkaarsen, maar deze heb ik nog niet getest! Ik ben er wel al een tijdje erg benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh dit lijken me heerlijke geuren, snel bestellen! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.