Born Pretty - Cat Black Eyeliner

zaterdag 27 december 2014


De meest adorable eyeliner is toch wel deze van Born Pretty! Ik koos hem samen met de glitter oogschaduws uit, want eyeliner is nu eenmaal onmisbaar in mijn ooglooks. Eens kijken als deze Cat eyeliner voor een wing kan zorgen. 


Samen met de panda en beer vormt deze kat eyeliner een schattig team. Hij is waterproof waardoor hij dus een hele dag probleemloos zou moeten blijven zitten. Zijn stevige vilten applicator vind ik zelf wel fijn om mee te werken. Je kan er zowel fijne als dikkere lijnen mee zetten. 


De eyeliner brengt makkelijk aan en heeft een prima pigment. Hij is gitzwart al moest ik op sommige plekjes nog wel eens opnieuw overgaan. Hij droogt glanzend op al gaat mijn voorkeur naar een matte finish. Niet dat ik dit storend vind, want soms vind ik glans net wel mooi. Een wing zetten is ietsje moeilijker, maar het lukt wel. 
De eyeliner was goed te verwijderen dus ik weet niet als hij echt wel waterproof is. Ik zou er niet meteen mee gaan zwemmen, maar hij bleef wel een hele dag zitten. 


De Cat Black Eyeliner is voor €2,27 te koop bij Born Pretty. Je kan nog steeds mijn kortingscode gebruiken die je aan de rechterkant van mijn blog terugvindt! 

10 opmerkingen

 1. leuk zeg! en mooie eyeliner heb je ermee gemaakt liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh de award voor schattigste eyeliner gaat echt naar deze!
  Dan ook nog eens met zulk goed resultaat, helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die eyeliner is zo schattig! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super schattige eyeliner, klinkt ook wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt best goed! En de verpakking is zo cute, echt schattig :) Nadeel van online bestellen is dat er wel vaak weer een hoop verzendkosten overheen komen.. Mooie wing is het trouwens geworden, en fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Alleen die verpakking is al super!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.