Poeder faves ♥

dinsdag 23 december 2014


Je hoort me nooit echt veel over poeders schrijven, misschien omdat het niet meteen een product is waar ik zo enthousiast over ben als over oogschaduws en lipsticks. Ik poeder ook niet elke dag mijn gezicht af, ja ik weet wel dat je make-up er langer door blijft zitten en dat ik minder zal glimmen, maar het is zoiets wat ik al sneller zou weglaten. Als ik mijn make-up uitgebreid doe dan zal ik wel steeds poeder naar boven halen, don't worry.
Vandaag laat ik je vier van mijn favorieten zien. 

Het valt misschien lichtjes op dat MAC hier de grote winnaar is, maar dat komt ook wel dat ik deze door mijn visagie opleiding ooit heb aangeschaft. 


MAC - Mineralize Skin Finish Natural
Ik heb deze in de kleur light. Dit poeder matteert niet enkel mijn gezicht, maar geeft ook een extra dekking. Je zou hem ook zonder foundation kunnen dragen, maar daar vind ik mijn huid niet egaal genoeg voor. 


MAC - Blot Powder
Dit poeder is er eentje dat vooral de glans tegengaat. Hij bevat ingrediënten die het overtollige talg absorbeert. Ik vind hem om de één of andere reden erg goed. Misschien de matte finish die hij geeft die net wat mooier is. 


Essence - All About Matt!
Als er één budget poeder is dat ik zou aanraden is het deze wel! Volgens mij kan je hem goed vergelijken met Prep+prime van MAC. Dit poeder is transparant en erg fijn. Je ziet hem niet zitten op je huid en toch matteert hij prima. 


MAC - Prep+Prime Transparent Finishing Powder
Deze gebruik ik echt het vaakst, al zal ik hem nooit snel meenemen doordat het los poeder is en dat kan al snel de verkeerde kant opgaan. 
Het poeder is zo fijn en zacht dat je hem niet ziet + voelt zitten op je huid en dat vind ik hier zo geweldig aan! Hij maakt mijn huid perfect mat al moet ik mijn vette t-zone al na een tijdje bijpoederen. Dit heb ik gewoon bij elk poeder. Hiervoor helpt een matterende primer voor mij het beste. Ook maakt hij je huid net wat egaler. Geweldig spul! Als deze op is ga ik hier zeker de pressed versie van halen.


Vertel me wat jou favoriet poeder is! 

10 opmerkingen

 1. Oeh vooral de skin finish van MAC lijkt me erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik niet vaak poeder maar als ik dit gebruik dan is het van het merk Blèzi

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel erg benieuwd naar de van Essence, ik vind hem er zo wit uitzien haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stuk voor stuk fijne poeders! Die van Essence en de MAC Prep+Prime gebruik ik ook heel erg graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit een dure poeder geprobeerd! Essence en Catrice vind ik eigenlijk wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. All About Matt is ook mijn favoriet :)!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die van mac zien er super goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik geen foundation omdat ik een hele egale huid heb dus de MSF natural is idd dekkend genoeg voor mij. De blot powder heb ik sinds kort ook en vind ik super om vette concealer mee te setten

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.