The Balm - Stainiac

woensdag 24 december 2014


Als je dit leest ben ik waarschijnlijk al druk in de weer voor het kerstdiner van vanavond. Niet ik stress heb hoor, een klein beetje maar. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!
Qua make-up ben ik er ook nog niet helemaal uit. Op kertsavond hou ik het nog vrij simpel, want wij vieren kerst vooral op kerstdag. Komt wel in orde! 
In mijn nog te reviewen bakje viel mijn oog op Stainiac van The Balm en aangezien The Balm mij totaal nog niet heeft teleurgesteld was ik hier wel een tikkeltje nieuwsgierig naar. 


Stainiac (geweldige naam weer!) is een vloeibaar product wat je kan gebruiken als blush of liptint. Al hou ik meer van poeder blushes toch wou ik deze best een kans geven. Op mijn lippen zou ik deze niet zo snel gebruiken gewoon omdat ik liever een dekkende lipstick draag of een lipgloss, maar het kan prima.


Stainiac is dan niet van de grootste, je zal wel een heel tijdje met dit product kunnen doen aangezien je er niet veel nodig van hebt. Het lijkt wel een mini lipgloss met zijn spons aplicator, die trouwens makkelijk aanbrengt. 


Swatch Stainiac The Balm

Het lijkt op het eerste zicht een heftig kleurtje! Al voorziet hij mijn wangen van een gezond roze blosje nadat ik hem heb uitgeveegd, wat zonder al te veel problemen heel goed gaat. Je brengt hem ook best aan na je foundation en voordat je gaat afpoederen. Het oogt meteen natuurlijk en je kan de kleur altijd opbouwen als de kleur voor jou wat feller mag.


Stainiac blijft ook een hele dag muurvast zitten. Zelf op mijn vingers krijg ik de kleur niet weg als ik hem net heb aangebracht. Mij lijkt het vooral een fijn product voor in de lente/zomer of om mee te nemen op vakantie. Bij warm weer draag ik zowiezo erg weinig make-up, omdat het er toch afglijd en dan lijkt me deze wel goed van pas te komen!The Balm is te koop bij Di. Omdat deze in een gewonnen pakket zat weer ik de exacte prijs niet, maar volgens mij ligt hij rond €15. 

12 opmerkingen

 1. Dit lijkt me zó moeilijk in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oo het is een blush! ik dacht dat het een lipgloss was, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleurtje geeft hij op je wangen! Super dat hij ook zo goed blijft zitten. Ik ben altijd bang met dat soort producten dat ze er zo snel af gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat ziet er heel mooi uit, ik dacht ohw dit word niks veelste donker haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk inderdaad dat hij bij heet weer heel fijn is. Ik vind de kleur erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleur! Grappig dat je hem kan gebruiken voor je lippen en als blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik dacht eerst dat het een lipstick was haha. Maar hij staat je wel prachtig hoor! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit! Je hebt een mooi resultaat verkregen! :-)
  Ik hou ook meer van poeder blushes.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.