Sephora - Coconut Eau De Toilette

donderdag 16 oktober 2014




Ik hou van heerlijke geurtjes en draag daarom liefst elke dag een parfum of eau de toilette. Als ik het vergeet dan mis ik meteen iets. Nu ben ik niet meteen het type dat zijn hele parfum flacon overal mee naartoe sleept in mijn handtas. Daarvoor is een travalo altijd wel handig of de Eau de toilette flesjes van Sephora. Tijdens mijn vakantie in Griekenland kocht ik er eentje toen ik deze 'heaven voor beautyliefhebbers' winkel tegenkwam. 



Sephora heeft een ruim aanbod beauty producten van hun eigen merk. Ik heb enkele oogschaduws, een verwarmde wimperkruller en een Cranberry Lychee Eau de toilette die ik in de zomer steevast gebruik, want hij heeft een goddelijke fruit geur! Aangezien ik zo verkocht ben aan die laatste besloot ik een nieuwe Eau de toilette mee te nemen en doordat ik nog steeds een lichtelijke kokos obsessie heb had ik snel gekozen. 

De Coconut Eau de toilette heeft vooral een frisse kokosgeur. Ik kan hem het beste vergelijken met de Kokos Eau de toilette van Yves Rocher, moest je bekend zijn met deze geur al ruik ik bij deze van Sephora net iets meer kokos door. 
Eigen aan deze Eau de toilette geuren is dat ze niet erg lang houden. Voor dagen dat ik geen zin heb in een sterke geur zou ik al sneller voor deze gaan of als ik uit de douche kom 's avonds vind ik het ook best aangenaam om naar kokos te ruiken. 

Als je ergens een Sephora tegenkomt raad ik je zeker aan om eens tussen deze geurtjes te snuffelen. Ik betaalde €4,90 voor de Coconut Eau de toilette (7ml). 



14 opmerkingen

  1. Wat een mooie foto's zeg, tof! De geur lijkt me ook erg lekker, en ik denk dat het wel de moeite waard is om uit te proberen. Wel balen natuurlijk dat Sephora niet meer in Nederland zit, dan was het een stuk makkelijker geweest iets uit te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je het product lekker vindt, zelf word ik erg snel misselijk van kokos.

    Liefs,
    Nadeche

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmmm ik ben dol op de geur van kokos! Deze ga ik onthouden voor volgend jaar zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit geurtje lijkt mij erg lekker! Handig dat de verpakking wat kleiner is zodat je hem makkelijk mee kan nemen. Jammer dat we heen sephora hebben in nederland

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Klinkt goed ! De geur lijkt me ook lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze lijkt mij heerlijk! Ik ben dol op de Kokos Eau de toilette van Yves Rocher en als deze nog wat sterker naar kokos ruikt dan moet ik hem gewoon ook hebben haha.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh heerlijk! Ik heb er hier ook twee van maar dan Peony en Cotton en die zijn ook heerlijk! Zo jammer, dat het niet meer in NL te koop is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben ook verzot op alles met kokos dus denk dat ik dit een fijn geurtje ga vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. fijn formaat verpakking voor in je tas! lijkt me een lekker geurtje (:

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oeh wat een handig formaat! De geur lijkt me heerlijk, maar dat is het al snel met kokos :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klinkt erg als een fijne geur :)
    Zelf heb ik die van Yves rocher, die ruikt inderdaad ook lekker
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Lijkt mij wel handig, zo een klein formaatje om mee te nemen. Sleuren met parfumflesjes is inderdaad wel wat een gedoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik ben niet zo dol op kokos, maar de ander geurtjes wil ik wel eens een kans geven :)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.