Boeken Wishlist

zondag 5 oktober 2014


Soms is mijn honger naar beauty spullen even gestild (niet lang hoor, don't worry) en heb ik even een lijstje met heel iets anders. Nuja, dat is veel gezegd, want er is toch wel weer wat beauty mee gemoeid. Toen ik laatst in de boekhandel stond zag ik al meteen enkele boeken die ik erg graag zou hebben. Vandaar dat het wishlisten weer is begonnen! 


1. Blog Boek - Kelly Deriemaeker
Als blogger wil je steeds beter worden in wat je doet en ook al weet je al veel toch heb je soms nog wat extra's nodig. Ik denk dat het Blog boek zeker wel tips en inspiratie kan geven. Musthave voor een ikwilgraagbeterwordeninbloggen blogger als mij! 


Make Up - Sabine Peeters
Ik weet niet als iemand zich Shoot. herinnert dat anderhalf jaar geleden op Vijftv kwam. Wel ik vond dat geweldig, want het ging over belgische bloggers, waaronder Sabine Peeters. Sabine is een Make Up Artist en een verdomd goede! Dat mag gezegd zijn natuurlijk en nu ze een boek uit heeft wil ik het maar al te graag hebben. Er staan niet enkel make up tutorials in, maar ze heeft het ook over innerlijke beauty en jezelf graag zien. 


Gewoon Joy - Joy Anna Thielemans
Als trouwe Thuis kijker ken ik Joy Anna Thielemans natuurlijk al een tijdje en nu ze een boek heeft uitgebracht was ik hier wel heel nieuwsgierig naar. Voor mijn nederlandse volgers: Joy Anna Thielemans is een actrice. 
Het is geen autobiografie, want ze is ook nog maar 22. Al gaat het wel over haar, wat ze allemaal meemaakt met vrienden en alles waarover ze droomt. Ik doorbladerde het even en het leek me vooral een happy boek met leuke foto's.


Bobbi Brown MakeUp Manual
Een boek wat ik waarschijnlijk al jaren wil, maar het is er nog niet van gekomen om het te kopen. Het is ook een vrij prijzig boek (al zag ik dat hij op Bol.com nu €28,99 kost!), maar ik bladerde er ooit een keer doorheen en het is echt een prachtboek voor als je van Make Up houdt. 


Het Grote Misschien - John Green
Ik heb zo periodes dat ik graag romans lees en nadat ik The Fault In Our Stars uit had wist ik dat ik graag nog meer boeken van John Green wil lezen. Je gaat helemaal mee in het verhaal waar zoveel gevoel achter ligt. Het Grote Misschien was zijn debuut en zou ook voor veel ontroering zorgen. 


Het 5 Or Less Kookboek - ChickLoveFood
ChicksLoveFood ontdekte ik nog niet erg lang geleden, maar ondertussen neem ik regelmatig een kijkje op hun blog. Ze maken leuke en vaak ook gezonde gerechten die niet moeilijk zijn om na te maken. Dat je niet meer dan 5 ingrediënten nodig hebt vind ik altijd een pluspunt, want vaak skip ik al een recept als ik heel het warenhuis af moet gaan. 


♥ 

5 opmerkingen

 1. Blogboek zou ik wel willen hebben en dat boek van John Green!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar het blogboek, tips zijn altijd welkom op het gebied van bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke boeken, vooral het blogboek. 2 en 3 staan nog op mijn wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuk :D Al die boeken staan ook nog ongeveer op mijn wishlist :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die make-up manual van Bobbi Brown lijkt me wel een topboek!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.