Ikea Haul

zaterdag 11 oktober 2014


Gisteren was het weer eindelijk zover: het eindelijke tripje naar Ikea! Tot Ikea in Hasselt opent is het eigenlijk steeds een uistapje, want de dichtsbijzijnde ligt ofwel in Heerlen ofwel in Luik. Omdat ik mijn nieuwe Malm ladekast ging halen gingen we naar Luik, want dat is dichterbij voor de mama en vriend, want zij hebben een grotere auto... 
Maar bon, als mijn kast ineen staat zal je die hier ook nog wel voorbij zien komen. Ik nam natuurlijk ook andere leuke spulletjes mee. Jeeej! Ze hadden er superleuke Halloween stuff dus nam ik enkele dingen mee, want eind van de maand is mijn Halloweenfeestje! Ik nam servietten, cupcake vormpjes en een rol papieren tafelkleed mee. 


Zéér belangrijk als ik naar Ikea ga: een voorraad kaarsjes inslaan. Alleen hadden ze dit jaar geen geurkaarsjes met kaneel! Dit vond ik wel enorm jammer, want ik hou van kaneel. Ik heb er dan niet zoveel meegenomen en zoek deze nog wel ergens anders.
Ik kocht zowel kleine als grote theelichtjes met kokosgeur, deze blijf ik heerlijk vinden. Aangezien ik niet zoveel herfstdecoratie in huis heb nam ik deze leuke herfstblader kaarsen mee en eentje die nieuw was met een poederachtige geur. 


Ik vond deze vooral mooi staan!


Redelijk random: Cinnamon rolls en vershoudzakjes. Ik hou van kaneel dus ik hoop dat deze lekker zijn! En van deze vershoudzakjes had ik al de medium verpakking meegenomen en nam nu de kleintjes, superhandig. 


Omdat ik mijn grote en kleine kwasten apart wou zetten doordat het vaak een heuse zoektocht is om bijvoorbeeld mijn wenkbrauwkwastje te vinden kocht ik deze twee leuke bakjes en een beker voor mijn tandenborstel, want die was ook aan vernieuwing toe. 


Ga jij ook zo graag naar Ikea? 

18 opmerkingen

 1. Superleuke aankoopjes heb je gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes! Die kaarsjes in blad-vorm zijn leuk voor de herfst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen heb je bij de Ikea gedaan. Ik ga ook graag naar de Ikea zulke leuk spullen hebben ze daar, maar ben er echt al 4 jaar niet meer geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke koopjes, vooral die witte bakjes vind ik echt super. Het wordt dringend tijd dat ik ook nog eens ga :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je mooie spulletjes gescoord! Zo leuk voor halloween

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heeft de Ikea toch altijd leuke dingen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toffe spullen. Ik ga echt zelden naar ikea.. Moet daar misschien is iets aan veranderen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toffe spullekes :)
  Vooral de kaarsen lijken mij heerlijk :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke aankopen! Die kaneel koekjes lijken me lekker (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh lala, goed geshopt. Ik wil ook dringend nog een keer naar de Ikea, superlang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke dingen! Ik sla ook altijd heel wat kaarsen in als ik naar de Ikea ga :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen heb je gescoord! Ik moet snel ook maar weer naar de Ikea, een paar geurkaarsjes scoren

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hihi, ik vind de ikea ook echt een fantastische winkel :D! Ik vind de geurkaarsen met groene appel geur echt fantastisch, en ook die met rode vruchten! Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Aah, die cinnamon rolls lijken me súper lekker! Leuk dat je laat zien wat je allemaal gekocht hebt, hiermee haal je de ikeashoplust echt weer even in me naar boven ;) Je kaarsen zijn ook tof, die blaadjes zijn echt cute! Altijd leuk als je in de Ikea naar de kaarsenafdeling gaat, de geur komt je al van verre tegemoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De ikea is echt fantastisch tof :D Mensen die buiten kunnen komen zonder iets te kopen snap ik niet :p ik vind altijd wel iets!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke spulletjes. Ik koop ook altijd geurkaarsen in de IKEA!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.