Lush - Sparkly Pumpkin

dinsdag 28 oktober 2014


Hopelijk schrok je niet, maar het is bijna Halloween en ik zit al helemaal in de sfeer! Als de spinnen echt waren stonden ze zeker niet op de foto hoor, haha. 
Vandaag mijn review van de Sparkly Pumpkin Bubble Bar van Lush. Ik vind het vaak moeilijk om mijn Lush goodies die ik koop ook uiteindelijk te gebruiken, want ze ruiken en zien er veel te goed uit! Maar als je weet dat je volop van ze kan genieten dan haal ik ze graag naar boven.Je kon in mijn Lush shoplog al lezen dat deze glitter pompoen een kruidige fruitgeur heeft. Ik vind deze geur echt heerlijk voor in de herfst! 
Hoe gebruik je deze bubble bar? 
Je brokkelt hem in stukjes onder stromend water, waardoor je veel schuim in je badwater bekomt en de geur zich door heel de badkamer verspreid. Je kan hem als je wilt wel tweemaal gebruiken, maar ik deed hem er in één keer in. Een overvloed aan schuim als gevolg en een ultieme ontspanning!


En genieten is wat ik deed in het oranje, gouden glitter water. Je kan de glitters niet zien op foto, maar wauw, ik vond het erg leuk en mooi in het badwater! Very Sparkling!
De Sparkly Pumpkin maakte het water ook erg zacht, wat heel aangenaam voelde op mijn huid. Het is niet echt voedend zoals een olie, maar ik had zeker geen droge huid nadien. 
Ik verwachtte trouwens dat ik als een glitterbal uit het bad zou stappen, maar de glitters bleven gelukkig niet plakken.


Als je de kans hebt om deze Sparkly Pumpkin nog mee te nemen raad ik je hem zeker aan of je kan natuurlijk nog steeds meedoen aan mijn winactie!

12 opmerkingen

 1. Hij lijkt me echt heerlijk, zat je bad erg onder de glitters of viel het mee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaah het ziet er zo cute uit. Altijd zonde om dan in bad te gooien. Gelukkig heb je van een heerlijk bad kunnen genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In bad gaan met Lush lijkt me altijd wel leuk! Gelukkig bleven de glitters niet zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt heerlijk, alleen de glitters lijken me wat minder tijdens het baden of douchen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij ziet er echt zoo leuk uit! Ik wil hem ook heel erg graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke foto's heb je ervan gemaakt. Dit lijkt mij zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje voor Halloween. En ik zou mijn lekker ruikende Lush goodies soms ook liever in de kast laten staan dan ze te gebruiken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik wil er eigenlijk zo een hap in zetten hahaahahaha ok. maar hij lijkt me fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me heerlijk om hiermee in bad te zitten. Lekker veel schuim en het is oranje en dat is altijd leuk haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dat lijkt me een heerlijke bubble bar :)!! Ik vind het eigenlijk een beetje spijtig dat de glitters niet blijven plakken :p.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.