Opgemaakt - September

donderdag 2 oktober 2014


Whoops, ik heb me weer laten gaan afgelopen maand, want er kan weer een hele hoop de vuilbak in. Al zijn er wel enkele producten bij die ik al erg lang had en was er eentje die jammer genoeg slecht was geworden... • Garnier - Micellair Reinigingswater: Ik denk altijd erg zuinig te zijn, maar van micellair water zou ik een serieuze voorraad moeten hebben staan, want in no time is hij leeg. 
 • Estée Lauder - Day Wear: fijne hydraterende crème die ook sneller op was dan ik zou verwachten. Ik zou hem niet meteen opnieuw kopen, omdat ik niet zo voor potjes ben en ik er ook minder zuinig door ben. 
 • Estée Lauder - Advanced Night Repair Eye: Deze mis ik wel sinds hij op is! Hij zorgde voor een frisse uitstraling en hield mijn wallen onder bedwang!
 • Vichy - Normaderm reinigingsgel: Een reiniger die ik erg graag gebruikte voor mijn onzuivere huid. Deze zou ik wel opnieuw kopen.


 • Lush - Lemony Flutter: Deze zat dus nog halfvol, maar is al lang niet meer goed. Lush zou Lemony Flutter in kleinere potjes moeten doen, want ik krijg hem nooit op tijd leeg, hoe vaak ik ook smeer. Als ik bij Lush ben koop ik hem weer opnieuw!
 • L'Occitane - Fleurs Merveilleuses: Ja, wat kan ik nog zeggen over handcrèmes van L'Occitane? Ik vond deze heerlijk voor in de zomer. 


 • Kneipp - Crème Bad Vijgenmelk Arganolie: Sinds ik een douche heb ga ik niet zo vaak meer in bad, maar als ik dat wel doe dan zal er steeds iets van Kneipp gebruikt worden. Fijne badcrème!
 • Jeanne En Provence - Plaisires d'eté Pèche Abricot: Deze kwam nog uit een Deauty box en nam ik mee op vakantie. Hij heeft een heerlijke perzikgeur, maar voor de rest vond ik hem niet zo speciaal.

7 opmerkingen

 1. Je hebt echt mooie producten opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn garnier micellair water is er ook doorheen gegaan afgelopen maand. ik moet gauw weer inslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je veel fijne producten opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het micellair water van Garnier is echt zo'n fijn product! Al vind ik wel dat ie snel leeg geraakt :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Garnier Micelliar water is erg fijn! Als die van Nivea op is koop ik terug die van Garnier :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind die micellair water ook heel erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.