Update: Challenge maand

woensdag 6 augustus 2014


We zijn een maand verder nadat ik mezelf een aantal challenges heb opgelegd. Ik heb mijn best gedaan om aan alles te werken, maar ik moet toegeven dat dat niet altijd simpel was. Benieuwd hoe ik het ervan af bracht?

Dit waren mijn Challenges: 

 • Méér water drinken: Gelukt! Dit was ook niet zo moeilijk met het warme weer, maar ik heb er echt wel rekening mee gehouden. Ik drink ook bijna geen frisdrank meer. Niet dat ik dat zo vaak dronk, maar ik voel me vaak 'verplicht' om frisdrank te nemen als ik ergens iets ga eten of drinken, omdat water dan maar zo gewoon is. Dit wil ik ook nog 'afleren'.
 • Minder zoetigheden: Niet helemaal gelukt. Ik heb periodes gehad dat ik geen zin in zoet had, maar dan zijn er weer die moeilijke momenten. Ik heb wel vaker healthy snacks gemaakt!
 • Haarmasker langer laten inwerken: Dit was niet zo moeilijk en is me ook verschillende keren gelukt. Ik merk het verschil echt wel aan mijn haren.
 • Terug lopen: FAILED! Ik ben niet één keer geen lopen in juli. Ik vind het jammer dat ik dit niet heb kunnen oppikken, maar hoop er binnenkort weer in te vliegen. 
 • Elke dag een zonnebescherming opdoen: Applausje, want ja dit heb ik ook elke dag gedaan! De zon was ook bijna elke dag goed aanwezig dus het was geen overbodige luxe.
 • Handen van mijn gezicht houden: Nee hoor, ook hierin heb ik een dikke buis. Ik doe het vaak nog steeds onbewust, maar als ik er dan aan denk dan stop ik er wel mee. 
Erg slecht heb ik het niet gedaan vind ik zelf. De helft is me toch al gelukt. Wat denk jij? 

5 opmerkingen

 1. Je hebt het ook niet slecht gedaan. Ik moet ook echt meer water gaan drinken, is soms heel moeilijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, een paar successen en een paar missers, dat valt wel mee, toch :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik neem mijzelf ook voor om minder snoep te eten, maar ik doe het precies net meer :( lukt langs geen kanten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ook dat je het niet slecht hebt gedaan. En serieus: van je gezicht blijven is echt KEImoeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.