Opgemaakt - juni + juli

zaterdag 2 augustus 2014Aangezien ik in juni maar één product heb opgemaakt had ik vorige maand dit artikel overgeslaan. Ook in juli heb ik me niet extreem laten gaan, maar er zitten wel enkele mooie producten tussen. Het kan dan ook (gelukkig eigenlijk) niet elke maand feest zijn in de vuilbak! 
 • L'Oréal Sublime Bronze: Deze droge zelfbruinende mist spray is niet de eerste die ik heb gehad. Deze had ik al een hele tijd dus maakte ik hem gewoon op. Ik vind hem heel handig in gebruik en hij geeft je een licht bruin tintje zonder daarin te overdrijven. Waardoor je hem dus ook mooi kan opbouwen. Ik zou hem zeker weer opnieuw kopen!
 • Rituals Yin Calming Bed & Body Mist: Ik vind het zó jammer dat deze op is! Door de verpakking zie je niet goed hoe snel hij er doorheen gaat, maar vorige week was het zover. Ik gebruik deze om over mijn kussen en lakens te sprayen, zodat ik ontspan voor het slapen gaan. Hij ruikt veel te lekker. Het zal dus niet lang duren voordat ik hem opnieuw koop. 
 • Philosophy Purity cleanser: Dit opgemaakt artikel lijkt ook wel bijna een favorieten, want ook van deze reiniger moest ik met pijn in mijn hart afscheid nemen. Dan besef je pas hoe fijn je een product wel niet vind. Opnieuw kopen? For sure!
 • Batiste Droogshampoo Blush: Hier ga ik ook niet veel woorden meer aan vuil maken. De droogshampoos van Batiste blijf ik altijd opnieuw kopen. 
 • Garnier Micellair reinigingswater: Hier is al vollop een nieuwe fles van dit reinigingswater in gebruik. Ik noem het de budgetversie van de welbekende Sensibio H20 Bioderma. Love it!

Maken jullie veel op in een maand? 

11 opmerkingen

 1. Mooie producten heb je opgemaakt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne producten! Ik wilde nog steeds de Batiste droogshampoo kopen, goed dat ik 'm weer even voorbij zie komen hier haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne producten! Nee ik maak niet veel op in een maand. Ik ben iemand die zuinig aan doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten heb je opgemaakt. De droogshampoo en Purity reiniger heb ik ook eens gehad, die waren idd super fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel fijne producten heb je op gemaakt! Er zitten producten bij die ik ook graag gebruik zoals Philosophy purity cleanser, Batiste droogshampoo en micellair water van Garnier. Van het micellair water van Garnier ben ik al bijna aan mijn derde fles toe. De sublime bronze spray van L'oréal heb ik ook maar deze staat een beetje te verstoffen in mijn kast. Een keer gebruikt, maar dat was niet zo'n succes. Ik weet me gewoon geen raad met zefbruiners. Misschien kun je eens een artikel maken over hoe je deze gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzicht heb je er weer van gemaakt. Die Batiste moet ik nu echt een keer gaan aanschaffen!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke producten! Ik heb deze maand een shampoo, een intieme wasgel en een (shit, het ontglipt me even) opgebruikt... Niet zo veel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ooh dat watertje van Garnier moet ik precies echt in huis halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne producten. Ik maak niet zoveel op in een maand. Enkel mijn Angels on bare skin van Lush deze maand. Probeer zuinig te zijn maar ook niet te zuinig. Gewoon eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne producten heb je opgemaakt! Die Rituals spray is zalig hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Batiste blijf ik ook altijd opnieuw kopen, ik ga volgende keer die blush geur ook eens testen. En ik ga ook voor het garnier micellair water gaan als mijn bioderma op is denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.