Catrice - Vino Tinto

zondag 31 augustus 2014


Na mijn vakantie kon  ik niet lang wachten om langs het Kruidvat te gaan, want ik wou graag tussen de nieuwe collectie van Catrice snuffelen en ik kan zeggen dat ik aangenaam verrast was! De nieuwe Nude Illusion foundation was degene die ik zeker wou meenemen, maar ook de nieuwe Velvet Matt oogschaduws zagen er zó goed uit. Ik nam er eentje mee en door de mama kocht ik dan ook een bijpassende nagellak. Heel erg blij dat ik deze gescoord heb, want boy, I'm in love with this colour!Vino Tinto noemt deze knapperd en zit eigenlijk al even in het Catrice assortiment. Ik dacht dat hij nieuw was, omdat hij me nooit eerder was opgevallen, maar dat is hij dus niet. Niet dat het uitmaakt, want het gaat me om de kleur. Hij is donkerpaars, bijna zwart en oogt chic & stoer tegelijkertijd. Nu ik moet wennen aan 15 graden verschil na mijn vakantie haalde ik meteen mijn herfstkleren naar boven en hierbij vind ik donkere nagels ook meteen passen. Het is lang geleden dat ik een donkere kleur opdeed en ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Ik HOU zo van deze kleur. Hij dekt perfect in twee lagen al moet je het wel niet voor de houdbaarheid doen, want op de tweede dag was het afslijten en chipgevaar al in zicht. Dit dan wel zonder topcoat, ik ben nogal een badass wat betreft een topcoat, want ik gebruik die gewoon niet. Misschien dat ik voor deze kleur nog wel eens een uitzondering maak!


Wat vind jij van deze kleur? De Ultimate Nail Lacquer van Catrice zijn te koop voor €2,99

11 opmerkingen

 1. Vind de nieuwe collectie van Catrice echt wow, alleen spijtig dat nog niet alles in de winkel was. Dit is een supermooi kleurtje voor de herfst ! Love it :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze kleur lijkt heel veel op eentje van BE Creative die ik heb. Prachtige kleur voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergave kleur voor de herfst en winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige najaarskleur! Vino Tinto mmm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw! Wat een tof kleurtje! Deze had ik nog niet eerder gezien, maar is echt perfect voor de herfst en de winter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur. Al een beetje herfstig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kleur! Ik kijk ook ieder jaar weer uit naar herfstige kleuren, ben benieuwd naar de Velvet Matt oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.