Pukkelpop '14

zondag 17 augustus 2014


Ook al zijn mijn voeten nog half verdoofd van gisteren, elk jaar heb ik spijt dat Pukkelpop erop zit en  zeker dat ik maar één dag ben gegaan. Een half jaar geleden (wat gaat de tijd toch snel!) ben ik verhuisd naar Kiewit (Hasselt) en ik zat nu dus al even midden in de sfeer. Ik ben enkel gisteren, de laatste dag gegaan zonder al te veel geluidsoverlast van de vorige dagen te hebben. Vandaag een fotoverslagje van mijn Pukkelpop dag!


Ik ging samen met Gwen en Jeroen en we hebben echt een superleuke tijd gehad. Ik heb meer gezien in één dag, dan dat ik soms in drie dagen zou doen! Zo heb ik wel in bijna elke tent gezeten, van de Marquee tot de Boilerroom om dan niet de Mainstage te vergeten.
Queens Of The Stone Age was vooral een hoogtepunt om te zien, maar ook gingen we kijken naar Jimmy Eat World, Snoop Dogg (stiekem was ik in een vorig leven een hiphopster), Portishead, Jake Bugg, Foxy Lady & MC Elvee, I Am Legion ...
Zaterdag was volgens mij de beste dag van de drie wat betreft het weer. We hebben enkele buien gehad, maar meestal waren we ergens in een tent en hebben we er bijna niks van gemerkt. Als de zon uitkwam was het zelf heerlijk weer.
Om terug in de sfeer te komen:

Het was echt zalig! Volgens jaar ga ik zeker weer.

8 opmerkingen

 1. Mooie foto's ! Wat tof dat je in Kiewit woont. Ik woon vlakbij Werchter dus dat is ook wel echt handig, alhoewel ik dit jaar voor de verandering eens niet geweest ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is voor mij iets te ver weg. Het hele festival spreekt me ondanks dat toch wel aan en wat fijn dat je het leuk hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een toffe foto's! Fijn dat je er van genoten hebt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je gaat me dom vinden... Ik besloot dit jaar om de eerste keer (in zes jaren) niet naar pkp en werchter te gaan. Zelfs geen dag. Maar toen mijn broer er nog maar enkele uren was, kreeg ik al spijt. Volgend jaar ga ik er sowieso terug staan!

  En nu to the point: zalige foto's heb je gemaakt. Ik slaakte even een kreetje bij uw mention van de naam "Snoop dog". Héérlijk! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh,ik heb ook heel lang gewtijfeld om te gaan hoor :) ik kijk in ieder geval weer uit naar volgend jaar!

   Verwijderen
 5. Och gij! Zo cool dat jij in Kiewit woont :-). Ik ben al enkele jaren niet meer op Pukkelpop geweest, maar ga wel elk jaar naar Rock Werchter!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Naar I am legion ben ik ook geweest, was ZO erg goed! (We stonden bijna helemaal vanvoor, beste moment ever).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb er dit jaar gewerkt maar zou volgend jaar ook zeker een dagje willen gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.