Shoplog Griekenland

vrijdag 29 augustus 2014


Er moet natuurlijk altijd wat geshopt worden op vakantie, al had ik niet de bedoeling om veel te kopen. Maar toen was er de Sephora, al een geluk misschien dat er niet erg veel merken waren en er een klein aanbod was anders kwam het misschien niet goed. Hier mijn kleine maar toch wel erg fijne shoplog!


Bij Sephora vroeg ik meteen achter Too Faced, ik had maar één doel toen ik de winkel inliep en dat was het Chocolate Bar palette te scoren. Het aanbod was echt zo klein, want ze hadden enkel oogschaduwpaletten dus ik begon al lichtjes te panikeren. Ik was dus wel pretty excited toen ik hem zag liggen. Ook nam ik de Coconut Eau de toilette mee van Sephora zelf. Ik heb nog zo een geurtje gehad vroeger en vind ze zo leuk.
Qua kledij dacht ik niet echt iets te kopen, omdat de zomer in België toch zo goed als voorbij is. Enkel bij Bershka vond ik dit superleuk kleedje! Kraagjes zijn helemaal mijn ding en deze stond heel leuk. Je zal het kleedje zeker nog wel voorbij zien komen hier. 
Op de luchthaven in Corfu was een klein standje van Victoria's Secret. Het werd tijd dat ik eens een body mist kon kopen! Jammer genoeg waren er maar twee soorten. Dit is Pink tubersose & pear


Hou zeker mijn blog in de gaten voor de reviews!

7 opmerkingen

 1. Ik ben super benieuwd naar dat Chocolate Bar-palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke aankopen heb je gedaan. Ben benieuwd naar de Chocolate Bar palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh... Prachtige items heb je gescoord <3
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat er zo weinig VS body mists waren! Maar de geur klinkt allesinds niet slecht :)! Ook heel erg benieuwd naar het palette :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een cute kleedje! Jammer wel dat je maar een beperkte keuze had bij de VS body mists.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.