Summer loves

zondag 10 augustus 2014


Deze maand heb ik geen favorieten, maar mijn summer loves voor jullie. Dé producten/items die me de zomer door helpen en waar ik gek op ben. Al lijkt de zomer volgende week even op vakantie te gaan toch hoop ik dat op Pukkelpop de zon mag schijnen! Ja, ik kijk er zó naar uit! Al ga ik maar één dagje toch gaat het weer enorm leuk worden. 


Pukkelpop is en blijft mijn zomerse liefde. Ik zeg elk jaar om meer festivals te doen, maar het is er weer niet van gekomen. Achja, volgende jaar dan maar!

Nog meer liefde voor:
 • De Beach en Surf spray van Andrélon en Bumble and Bumble. Beach spray is hot deze zomer en ik gebruik het erg vaak om meer textuur te krijgen in mijn haar.
 • MAC Face and Body foundation. Bij de warmere dagen gebruik ik geen foundation, ik vind het te verstikkend en het glijdt er toch meteen af. De enige foundation die ik wel zou dragen is deze. Hij is erg licht en je kan hem mooi opbouwen als je meer dekking wilt.
 • Chanel Le Volume mascara. Mascara is het enige wat ik dagelijks draag dus deze mag niet ontbreken.
 • Benefit They're real push up liner. Als ik dan toch eyeliner draag op een warme dag kan ik maar best eentje gebruiken die muurvast blijft zitten. Dat doet die van Benefit zeker en vast.
 • Mijn SPF50 van Eucerin mag ook niet ontbreken. Ik gebruik hem dagelijks. Deze geeft een matterend effect. Al krijg ik er wel nog redelijk wat glans van toch is dit al veel minder dan andere zonnebescherming die ik al heb geprobeerd.
 • Escada Born In Paradise. Een heerlijk zomers geurtje mag zeker niet ontbreken. 
 • Als de zon schijnt zie je mij met een zonnebril anders krijg ik hoofdpijn + zo creeër je ook snel rimpels!
 • Een felle lipstick en nagellak zoals die van Maybelline mag ook niet ontbreken. Over deze twee lees je snel meer!

Waar kan jij niet zonder in de zomer? 

10 opmerkingen

 1. Leuke producten, die surf spray zit ook in mijn stash! En echt niet cool dat de zomer volgende week met vakantie gaat... Robby en ik gaan net op de meest wisselvallige dagen naar de Ardennen. Hmpf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de eyeliner van benefit ook aangeschaft ik ben heel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke zomerfavorieten !! Born In Paradise was ook mijn favoriete geurtje. Hoop dat de zon schijnt op Pukkelpop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten gebruik je in de zomer! En Pukkelpop geweldig meid, ik wou dit jaar ook gaan maar jammer genoeg zal het pas voor volgende jaar zijn. Maar geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten, ik kan echt niet zonder een zonnebril in de zomer

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten! De hele pink collectie van Andrélon vind ik sowieso erg fijn! Een zonnebril is bij mij ook echt onmisbaar in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke post! Die Surf Spray heb ik ook en ben er verliefd op! En die Escada parfum vind ik ook echt goed ruiken,, maar heb hem niet gekocht :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke producten! MAC face & body heb ik al jaren niet meer gebruikt, het was mijn eerste foundation denk ik. Zou hem nog eens moeten aanschaffen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die MAC Face and Body foundation klinkt erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.