Purity - Philosophy

vrijdag 20 september 2013


Aangezien ik de laatste tijd meer last kreeg van puistjes, vond ik dat het hoog tijd was mijn reinigingsritueel wat aan te passen. Een huid moet gewoon goed gereinigd zijn, want als er nog resten make-up achterblijven heb je natuurlijk een grotere kans dat er weer onzuiverheden opduiken. 
Een absolute topper in reinigers is Purity van Philosophy. Zéér geliefd bij vele beautybloggers en sinds kort ook bij mij.


Purity is een 3 in 1 reiniger voor gezicht en ogen. Hij bevat natuurlijke olieën waarop je make-up op een zachte, maar diepreinigende manier verwijderd wordt. Je moet ook geen tonic gebruiken na deze reiniger dus lekker simpel in gebruik.

Purity breng je best aan op een vochtig gelaat en masseer je overal goed in. Hij schuimt zachtjes en ruikt fris, geen specifieke geur, want deze reiniger bevat geen parfum.


Ik gebruik Purity nu al enkele weken in combinatie met het micellair water van L'Oréal (hier verwijder ik al het grootste deel van mijn make-up mee). Op dit moment kan ik zeker zeggen dat mijn huid er een stuk beter (rustiger) uitziet. Ik heb terug veel minder last van puistjes dus dat is voor mij echt een hele opluchting!
Na het reinigen voelt mijn huid ook totaal niet trekkerig aan, maar juist zacht en gehydrateerd. Love this product!

Het enige nadeel is misschien wel de prijs, Purity van Philosophy is te koop voor 19,95€ bij Ici Paris XL. Ik scoorde hem wel voor 5€ minder met een kortingsbon, yeah! (Je hebt natuurlijk ook geen extra oogreiniger en tonic nodig dus dat valt dan goed mee)



11 opmerkingen

  1. Klinkt goed, en de prijs valt wel mee..
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit klinkt super goed! Fijn dat hij je huid voedt en ook dat je huid er rustiger van wordt. Ik begin ook steeds meer fan te worden van Philosophy!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt heel goed! En ik vind de prijs nog best oke hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze reiniger ook zooo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Had er al zoveel goeie dingen over gehoord, nu wil ik hem ook uittesten! Voor een goede cleanser wil ik wel wat meer geld spenderen :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze wil ik ook nog wel eens proberen, na het lezen van al die positieve reviews.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik een nachtcrème van philosophy en daar ben ik ook fan van, de reiniger zal ook wel goed zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze wil ik ook nog een keer proberen, lijkt me een erg fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.