Honeymania - The Body Shop

woensdag 4 september 2013


Ik liep al enkele weken te vroeg naar The Body Shop voor deze nieuwe collectie, maar vorig weekend was het zover. De Honeymania collectie lag er nu eindelijk. Niet dat ik een enorme honing liefhebber ben, maar deze collectie sprak me wel aan en honing is wel gekend om het zacht maken van je huid. Ik ging dus al te graag eens rondsnuffelen tussen deze producten.

De Honeymania collectie bestaat uit:

 • Body Butter
 • Body Scrub 
 • Lip Balm
 • Eau De Toilette
 • Zeep
 • Bath Melt
 • Shower Gel
Op dit moment loopt er trouwens een actie: het tweede product aan de helft van de prijs! Ik nam de Body scrub (ik had er dan onlangs ook eentje opgemaakt) en lipbalsem mee. 
De typische verpakking van The Body Shop ziet er deze keer, hoe kan het ook anders, honingachtig en zoet uit!
Het eerste wat ik direct in de winkel wou testen was de geur! #ZOET, ja deze Honeymania producten hebben een heerlijk zoete, bloemige geur. Ik hou enorm van zoet, dus voor mij al zeker een winner! Ik vreesde eerst voor een typische honinggeur, maar die is hier subtiel in te bespeuren.Binnenkort begint het kouder te worden dus een extra lipbalsem kan nooit kwaad. Ok, een minpunt is wel het potje. Een stick is zoveel handiger en hygiënischer in gebruik, maar deze komt op mijn nachtkastje te staan dus niet zo een groot probleem. Daarbij heb ik Baby Lips van Maybelline in mijn handtas voor onderweg dus perfect verdeeld!
Naast de lekkere zoete geur, voedt deze lipbalsem ook mijn lippen en maakt ze extra zacht. 


De scrub is niet zoals ik hem gewoon ben. Hij is op crèmebasis gemaakt en veel romiger van structuur. Je moet hierdoor meer scrub gebruiken, waardoor hij niet zo zuinig in gebruik is. Hij heeft zachte scrubdeeltjes en smelt samen weg met je huid. Zeker een fijne scrub die je huid zacht maakt en enorm lekker ruikt.

De Honeymania collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop.

Wil jij graag iets uit deze collectie?

4 opmerkingen

 1. Zaterdag ga ik een paar producten uit deze lijn kopen! Can't wait :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgende keer wanneer ik nog eens in TBS ben, ga ik hier zeker eens aan ruiken! :) Ik hou ook wel van zoete geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die scrub ziet er echt heerlijk uit, bijna om op te eten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt lekker,ik hou wel van creme scrubs. ik ga binnenkort maar eens kijken en ruiken aan deze producten in de shop

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.